Nema mesta

JOVIĆ OD ZIDANA NIJE DOBIO ROĐENDANSKI POKLON: Real je pobedio, ali Srbin ponovo nije igrao!

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler ponovo nije igrao u pobedi Madriđana.

Fudbaleri Real Madrida su odigrali 15. meč u tekućem prvenstvu Španije, upisali su desetu pobedu u ligi, a Luka Jović je meč protiv Granade gledao sa klupe za rezerve.

Za mladog srpskog napadača koji danas proslavlja 23. rođendan ponovo nije bilo mesta u planovima Zinedina Zidana, a ceo meč je odigrao Karim Benzema. Kazemiro je postigao go lza prednost, a francuski napadač potvrdio pobedu duboko u nadoknadi.

Meč je odlučen u 57. minutu kada je brazilskog defanzivnog veznog uposlio Markos Asensio, rezervista koji je morao na teren već u prvom delu meča, zbog teške povrede Rodriga.

Drugi pogodak delo je Karima Benzeme, koji je tako stigao do osmog pogotka u prvenstvu, što mu je dovoljno za deobu prvog mesta na listi strelaca.

Luka Jović, koji se u prethodnom kolu vratio u konkurenciju za tim, ponovo nije dobio šansu. Njegov poslednji nastup u dresu Reala bio je još početkom novembra, pre mesec i po dana.

Real Madrid se pobedom nad Granadom izjednačio sa gradskim rivalom Atletikom, ali ekipa Zinendina Zidana ima dva meča više. Oba madirdska tima imaju po 32 boda.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.