ZBOG NJE JE SUSPENDOVAN!

SA NJOM BI SE I KOMENTATOR MAZIO: Žena poznatog fudbalera u centru skandala, o njenom telu priča Nemačka! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Doduše, nije ona kriva što se ponovo priča o njenom izgledu...

Izvor: Instagram/sophiathomalla/YouTube/AMA Football Channel TM/Printscreen

Skandal potresa Nemačku!

Jedan fudbalski komentator zaradio je suspenziju zbog neslane šale na račun izgleda žene golmana Lorisa Karijusa!

Komentator Jorg Dalman (61) napravio je incident kada je tokom prenosa utakmice između Union Berlina i Paderborna napravio seksistički komentar.

Na tom meču, u timu Uniona je bio bivši golman Liverpula, koji je tri puta bio savladan u prvom poluvremenu od strane drugoligaša Paderborna i posle čega je njegova ekipa izgubila 3:2 u meču Kupa Nemačke.

Razlog suspenzije za Dalmana bio je komentar Dalmana na račun Sofije Tomale, nemačke glumice, manekenke i TV voditeljke, koja je ujedno i supruga Lorisa Karijusa.

"Karijus sad u Berlinu samo sedi na klupi. Ima sreću što kod kuće može da se mazi sa svojom Sofijom Tomalom, ali i ja bih sedeo na klupi da mogu pre spavanja da zagrlim Sofiju", rekao je Dalman nešto pre završetka utakmice.

Zbog toga je nemačka televizija "Skaj Sport" odlučila da Dalman bude suspendovan i ne komentariše meč Majnca i Bohuma.

Ali i Tomala je odgovorila Dalmanu.

"Svako želi malo ljubavi za Božić. Jorg takođe. Ali ljudi, ovde se radi o fudbalu, a ne o dečjim sra**ma. Nisam to uopšte primetila, Union je bio tako blizu i to me je mnogo više nerviralo", rekla je Tomala za "Bild".

A evo kako izgleda 31-godišnja Sofija, koja je četiri godine starija od Karijusa i koja iza sebe već ima jedan neuspešan brak.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.