Kakav ludak!

PROTIVNICIMA POKAZIVAO MEĐUNOŽJE: Suspendovan je na tri meča, a umalo da napravi masovnu tuču! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Neverovatan gest bolivijskog trenera u meču čileanskog prvenstva.

Izvor: Profimedia

Čuveni trener Gustavo Kvinteros, nekadašnji reprezentativac Bolivije, ponovo je u centru skandala. Temperamentni stručnjak je poznat po neobičnom ponašanju, a ovog puta je kažnjen sa tri utakmice zabrane vođenja tima.

Razlog - pokazivanje međunožja protivničkim igračima!

Na jednom od derbija čileanske lige, trener čuvenog Kolo-Koloa se hvatao za međunožje okrenut ka protivničkim igračima, fudbalerima Deportes Antofagaste. Naravno, to nije prošlo neprimećeno.

Sve se odigralo pre dva dana, a kako u čileanskoj fudbalskoj ligi postoji VAR sistem, glavni arbitar meča je spornu situaciju pogledao još nekoliko puta. Na kraju je doneo odluku da isključi trenera, koji je sada dobio novu kaznu. On će propustiti tri meča zbog gesta koji je umalo napravio opštu tuču na terenu.

Protivnički fudbaleri su brzo pritrčali da se obračunaju sa trenerom koji se pravio naivan u toj situaciji, iako se na snimku jasno vidi da uz gestikulaciju upućuje i neke reči fudbalerima na terenu.

Gustavo Kvinteros je rođen u Argentini, ali je reprezentativnu karijeru proveo igrajući za Boliviju. Bio je i selektor svoje reprezentacije, ali i Ekvadora, dok je pored klubova iz Južne Amerike kratko radio i u Aziji.

Evropskoj fudbalskoj publici nije imao priliku da se predstavi, pošto ni kao igrač ni kao trener nije radio u timovima sa našeg kontinenta. A sigurno bi doneo spektakl!

Gustavo Kvinteros
Izvor: Youtube/El Zoro Nortino

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi