"Romantičari" kreću ispočetka

KONAČNO – FUDBAL! OFK BEOGRAD DOČEKAO TEREN: Četvorica pojačanja, ovo su planovi "romantičara" na novom početku

Autor Mladen Šolak

OFK Beograd užurbano jača tim za nastavak sezone

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Nedeljama unazad pričalo se o teškoj situaciji u OFK Beogradu i o promenama u klubu. Sada dolaze na red igrači.

Pisali smo već da se iskusni napadač iz superligaških vremena Ivica Jovanović vratio na Omladinski stadion, a sada su tu još trojica igrača – Marko Kilibarda, Nemanja Ratković i Strahinja Pantić.

"Igrači koji su dovedeni će svakako biti pojačanja za naš tim. Pratili smo ih neko vreme i radi se o kvalitetnim fudbalerima. Oni će biti deo ekipe za koju mislimo da će u narednom periodu doneti OFK Beogradu ono što svi očekujemo. Dešavanja na početku prelaznog roka su u potpunosti ispunila ono što smo planirali, a u narednom periodu može se desiti da bude još promena. Nećemo žuriti i dovoditi igrače po svaku cenu, već angažovati samo one za koje mislimo da će biti od koristi na duže staze", rekao je sportski director Miško Mirković.

OFK Beograd počeće pripreme u ponedeljak, a šef stručnog štaba Miodrag Anđelković Burek poslao je poruku navijačima.

Trener Anđelković poslao je poruku o planovima i sastavu ekipe.

"Želimo da zaokružimo sastav tima na vreme, da se na pripremama što pre okupi ekipa koja će se uigravati za nastavak prvenstva. Tim iz naredne polusezone će biti jaka baza za ekipu koja će se boriti za plavo-bele u narednom šampionatu. Ekipa ljudi koja je zadužena za sportski sektor nije odmarala i zna se tačna raspodela poslova. Traže se igrači koji imaju kvalitet da se odmah uključe u tim. Spisak željenih pojačanja je napravljen, u velikom delu i ispunjen. Izabrani su igrači koji su pre svega dobri i karakterni ljudi. Tako ćemo i birati igrače za naš voljeni klub! Mogu da najavim da će novajlija biti još, a delu prvotimaca koji su jesenas nosili naš dres smo se zahvalili na dosadašnjem radu i poželeli im svu sreću u daljim karijerama".

OFK će seriju pripremnih utakmica početi duelom protiv Zvezdine filijale Grafičara na pomoćnom terenu "Marakane" 31. januara, a potom će do nastavka Srpske lige 6. marta odigrati još pet mečeva.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.