Ko će biti novi špic?

BOAĆI IDE IZ ZVEZDE U VOJVODINU? Lalatović se oglasio i pomenuo i Umara Sadika! "Takav mi treba"

Autor Mladen Šolak

Trener Vojvodine o prelaznom roku

Izvor: MN Press

Dan nakon zvaničnog rastanka sa Crvenom zvezdom, njen dugogodišnji napadač Ričmond Boaći (27) doveden je u medijima u vezu sa Vojvodinom.

Svakako, to bi bila transfer bomba koja bi glasno odjeknula, a trener Novosađana Nenad Lalatović poručio je sa priprema iz Turske koliko je realno da se taj prelazak dogodi.

"I ja sam to čuo i čitao na portalima. Boaći je prekvalitetan igrač i sigurno je da bi za nas bio veliko pojačanje. Naravno da bih voleo da ga vidim u svojim redovima, ali mislim da to u ovom trenutku nije realno", izjavio je on za sajt Vojvodine.

Lalatović je poznat po odličnom radu sa pretežno domaćim igračima, iz kojih konstantno izvlači maksimum. U slučaju dolazaka straca, pred njih bi stavio velika očekivanja, u skladu sa njihovim primanjima.

"Što se tiče špic igrača, ako budemo došli do te situacije da dovedemo igrače iz inostranstva, voleo bih da to budu dva-tri kvalitetna igrača, ali taj igrač koji bude došao u našu Vojvodinu i u našu Srbiju da zarađuje dobar novac sigurno bi bio naš najplaćeniji igrač. On zato mora da napravi veliku razliku. Taj špic igrač mora da da između 15 i 20 golova po sezoni"

Kao primer "pogođenog" pojačanja on je istakao dolazak Umara Sadika u Partizan.

"Da pohvalim ovom prilikom Partizan, on je na primer pogodio sa Sadikom. On je za mene izvrstan igrač, koji pravi veliku razliku. Naravno, i Crvena zvezda je dovodila sjajna pojačanja, gde su njihovi stranci pravili razliku i rešavali mnoge utakmice, kao i Partizanovi", objasnio je Lalatović, pa zaključio:

"Dakle, ako prihvatimo to i želimo da dovedemo stranca, onda on mora da pravi razliku kao što prave razliku stranci u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Da bude jako kvalitetan igrač".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.