SLAB MEČ

PARTIZAN PRIMIO 5 GOLOVA OD RUSA: Rubin zasijao, crno-beli se "upisali" sa penala (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Crno-beli su odigrali drugu pripremnu utakmicu u Beleku.

Izvor: TV Arenasport screenshot

Partizan je odigrao i drugi meč na pripremama u Beleku, ali je ovaj doneo znatno manje razloga za optimizam.

Nakon pobede u nedelju protiv Zaglebja, crno-beli su ovoga puta upisali poraz od ruskog Rubina - 2:5.

Tim iz Kazanja se odlično pokazao u meču protiv Beograđana, pošto su od starta meča preuzeli inicijativu, a potom i stigli do pobede 5:2.

Bila je ovo nova prilika za trenera Aleksandra Stanojevića da vidi u kakvoj se situaciji nalazi njegova ekipa i protiv Rubina je video dosta mana u igri crno-belih.

Rubin je već do poluvremena stigao do vođstva od 3:0, u nastavku susreta Partizan jeste uspeo da se dva puta upiše u strelce, ipak, ne i da smanji rezultatski zaostatak.

Strelci za Partizan su iz penala bili Bibars Natho i Sejduba Suma. Partizan 25. januara očekuje pripremni meč protiv ukrajinske Desne.

UŽIVO PRENOS UTAKMICE:

KRAJ UTAKMICE: Završen je meč u Beleku, Rubin je savladao Partizan 5:2 u meču u kojem su koristili praktično sve greške crno-belih. Odlično prvo poluvreme je donelo Rusima 3:0, "parni valjak" je smanjio na 3:1, odmah zatim je Šćekić opet zatresao mrežu ali je taj gol bio poništen. Do kraja meča Rubin odgovara na taj gol, a onda i pogodak Sejdube Sume. Nije rezultat u prvom planu, očigledno, ali je jasno i da trener Stanojević neće biti naročito srećan partijom njegovog tima.

- Evo kako je Rubin stigao do petog gola na meču:

85' - Novi gol za Rubin, "petarda" u mreži Partizana. Rezultat je 5:2, a Ignatjev je iz penala bio strelac!

- Ovako je Pavlović "zaradio" penal, a Suma ga iskoristio:

74' - GOOOOL, 2:4! Sejduba Suma smanjuje iz drugog penala za Partizan, posle faula nad Lazarom Pavlovićem. Zotov je završio meč jer je opet dobio drugi žuti karton. On je skrivio oba jedanaesterca.

- Ovo su izmene koje je Stanojević napravio posle četvrtog gola Rubina, posle sat vremena igre: Na terenu su Ostojić, Lutovac, Živković, Pavlović, Zdjelar, Suma, Jović, Bajbek i Holender.

- Pogledajte kako je Rubin postigao četvrti gol na meču:

60' - Novi gol Rubina, 4:1! Sjajan pogodak Kirila Kosareva, pogodio je sa ivice šesnaesterca! Stanojević nije srećan, a usledile su sada i mnogobrojne izmene u timu crno-belih.

55' - Umalo 2:3! Partizan stiže do gola, ali pomoćni sudija podiže zastavicu i kaže da je to ofsajd. Delovalo je da sudija baš i nije bio u pravu, ali nije ni ugao kamere bio idealan da bi se to zaključilo... Ostaje 3:1 za Rubin.

53' - GOOOOOL, Partizan smanjuje na 1:3. Bibars Natho je strelac iz jedanaesterca posle nepotrebnog prekršaja Zotova u kaznenom prostoru. Siguran je Izraelac!

46' - Počelo je drugo poluvreme.

Kraj poluvremena - očajnih 45 minuta za Partizan, naročito u rezultatskom smislu. Rubin je sve uradio vrlo efikasno, bili su učinkoviti u završnici napada i kažnjavali su sve greške u odbrani Partizana. Crno-beli su pred kraj uspeli da malo više zaprete, ali na kraju, član ruske Premijer lige bez ikakvih problema stiže do ubedljivog vođstva. U nastavku ćemo videti verovatno čitav novi tim crno-belih na terenu...

- Ovako je Rubin stigao do 3:0 protiv Partizana:

45+' - Asano je šutirao, Samošnjikov je reagovao i biće to na kraju samo korner za Partizan.

41' - Nikola Štulić u najboljoj šansi za Partizan! Gađao je lepo posle centaršuta, ali malo je falilo da pogodi gol...

38' - Novi gol Rubina, Rusi vode 3:0! Greška Nemanje Stevanovića u dodavanju dolazi do velike šanse, a posle asistencije Despotovića, strelac je Kvaratskelija.

35' - Slobodan udarac Partizana iz relativne blizine, ali Natho pogađa živi zid. Živnuli su crno-beli u poslednjih desetak minuta, sve više vremena provode blizu šesnaesterca Rubina.

- Ovako je Rubin postigao drugi gol na meču:

21' - Rubin vodi 2:0! Darko Jevtić je strelac, a napad je započeo od osvojene lopte Despotovića. Brza kontra Rusa za novi gol.

- Ovako je Rubin stigao do 1:0 protiv Partizana:

16' - Prva šansa za Partizan, Lazar Marković je bio u šansi u gužvi! Ipak, ništa od konkretnijeg udarca.

14' - Prečka! Nova šansa za Rubin, Đorđe Despotović je šutirao, ali okvir gola zaustavlja udarac.

11' - Rubin vodi 1:0! Makarov je strelac posle lepog udarca sa ivice šesnaesterca. Nije mogao Nemanja Stevanović ništa, lopta se odbila od stative!

7' - Prekinut je meč jer je jedan od pomoćnih sudija doživeo povredu zadnje lože. Nema četvrtog sudije, pa ostaje da se vidi šta će se sada dogoditi...

6' - Šatov je pao u šesnaestercu Partizana, ali nema opasnosti. Nije tu bilo faula i nastavlja se igra.

1' - Počela je utakmica u Beleku.

- Evo i sastava Rubina protiv crno-belih: Dijupin - Štarfelt, Uremović, Zotov, Samošnjikov, Jevtić, Šatov, Kvaratskelija, Makarov, Abildgaard, Despotović. Dakle, reprezentativac Srbije napada Partizan.

- Poznata je startna postava Partizana: N. Stevanović - Banjak, S. Marković, Vujačić, Brežančić - Šćekić, Natho - Asano, L. Marković, Jojić - Štulić

- Budite i danas uz MONDO i pratite uživo dešavanja sa meča u Beleku.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.