ANEGDOTE!

LALATOVIĆ SE DIVIO ŠEŠELJU: Obožavao sam njegove govore i mitinge, znali smo da nije kriv!

Autor Nebojša Marković

Trener Vojvodine o anegdotama iz Šahtjora.

Izvor: MN Press

Srpski trener Nenad Lalatović uvek govori bez dlake na jeziku, pa makar u pitanju bila i politika, koju sam kaže da obožava.

Tako se u intervjuu za MONDO prisetio anegdota iz Šahtjora kada je u ekipi imao dvojicu srpskih saigrača Igora Duljaja i Zvonimira Vukića, pa bez obzira što su dolazili iz rivalskih tabora, odnosno Zvezde i Partizana, mogli su da pričaju i o politici.

To ujedno znači da je bilo i zanimljivih anegdota u tom periodu...

"Anegdota? Duljaj je uživao da gleda kako se Vojislav Šešelj i Sloba Milošević brane bez advokata pred haškim tribunalom. Ostajao bi do 3 sata noću prikovan za televizor, čime je silno nervirao našeg brata Zvoneta Vukića (smeh). Ovaj nikako nije mogao da zaspi i kad mu prekipi, ustane i razdere se ’gasi bre to već jednom, oka nisam sklopio’ (smeh)… A Duki kaže ’vidi ga ovaj’… I ja sam obožavao te emisije jer sam se kao dete divio govorima i mitinzima velikog vojvode, doktora Vojislava Šešelja. Duki i ja smo znali da nije ni za šta kriv, da je otišao tamo na pravdi Boga i da će celom svetu dokazati svoju nevinost", rekao je Nenad Lalatović.

"Duljaj je jedna radilica, momak o kome ne treba trošiti reči. Toliko posvećen fudbalu da je dolazio dva-tri sata pre svakog treninga, radio u teretani, ostajao i posle treninga… Davao je primer kako treba da se ponaša vrhunski profesionalac. Sale Stanojević je napravio fenomenalan potez što ga je uvrstio u stručni štab Partizana, jer je Duki čovek od poverenja. Želim mu da jednog dana preuzme ulogu šefa stručnog štaba i da dogura daleko u trenerskoj karijeri", poručio je Lalatović u razgovoru za naš portal.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.