Devojka

FALKO POJAČAO ZVEZDU, A ONA STIŽE U BEOGRAD: Prelepa Italijanka će biti hit na stadionu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Mediji u Italiji su najavili da će uskoro postati poznata. Pa, da vidimo!

Izvor: Instagram/livianaraffaele_/printscreen

Italijanski fudbaler je igrač od kog Dejan Stanković i navijači Crvene zvezde imaju velika očekivanja, a oni koji su mu već proverili profile na društvenim mrežama mogli su da vide da je u srećnoj vezi.

Sa ofanzivcem Filipo Falkom koji je do skoro nosio dres Lećea u Beograd stiže i njegova najveća podrška, devojka Livijana Rafaele.

Prelepa Livijana je aktivna na društvenim mrežama, a pojedini mediji u Italiji su već pisali o njoj. Kada je Pipo bio u centru pažnje zbog dobrih igara u Seriji A prethodne sezone, njoj su najavljivali veliku popularnost.

To se za sada nije desilo, ali atraktivan izgled Italijanke mogao bi da privuče brojne navijače crveno-belih na njen profil. Ukoliko bi se to desilo, vrlo lako bi broj njenih fanova u Srbiji mogao da bude veći od onog u Italiji.

Podsećamo, Filipo Falko je poslednje pojačanje Crvene zvezde. On je stigao iz Lećea, koje igra Seriju B, a nastupa na ofanzivnim pozicijama u timu. On je drugi italijan u timu, nakon Dijega Falćinelija, a njegov transfer je treći najveći u klupskoj istoriji.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.