Snovi se ispunili

MESECIMA JE ŠTEDELA DA GLEDA VOLJENI TIM: Danas je žena poznatog fudbalera i gori na Instagramu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Argentinka Mina Bonino je voditeljka, ali i partnerka Federika Valverdea.

Izvor: Instagram/minabonino/printscreen

Maštala je o velikim fudbalskim stadiona. Voli River, navija za taj klub od rođenja i nije još bilo teško da se odriče novca za karte. Danas je supruga Realovog igrača i na velike fudbalske mečeve može kada god poželi. Čini se da je njen san ispunjen.

Argentinska novinarka Mina Bonino je devojka Federika Valverdea, jednog od igrača u koje Zinedin Zidan najviše veruje. Imaju i dete, a njena životna priča nije uvek bila bajkovita.

Bilo je tu i velikih problema.

Dok je bila mlađa nije mogla redovno da navija za River. Posebno ne kada njen omiljeni tim igra na nekom drugom kontinentu. A sećate se da su pre nekoliko godina River i Boka jedan meč odigrali upravo u Španiji? Morao je da se steže kaiš.

Kada su River i Boka igrali finale Kopa Libertadores 2018. godine u Madridu, Mina nije uspela da skupi dovoljno novca za povratnu kartu.

''Kupila sam kartu u jednom smeru. Previše je koštalo da uzmem povratnu. Tih nekoliko dana sam jela sve što je bilo dostupno. Hranila sam se po promocijama u supermarketima. Bilo je bitno samo da ne moram da platim. Spavala sam u hostelu, sa nekim argentinskim navijačima i Rusom koji nas ništa nije razumeo'', rekla je Bonino.

Kada je River pobedio i plasirao se na Svetsko prvenstvo klubova, Mina je odlučila da mora da stigne i na to takmičenje!

''Imala sam novca za povratnu kartu ovog puta. Ali, nije bilo dovoljno za smeštaj. Jednu noć sam provela na aerodromu, prespavala sam tamo na improvizovanom krevetu i narednog dana otputovala kući'', priča izabranica urugvajskog veziste.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.