KAO TELENOVELA

LJUBAVNA DRAMA ZVEZDE BAJERNA: S njom je prevario bivšu, sad tvrdi - "Ucenjivala me, hoće da me uništi!" (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Priča sa velikim brojem obrta je okupirala pažnju nemačke javnosti.

Izvor: MN Press/Instagram/kasia_lenhardt/Printscreen

Zvezda Bajern Minhena proživljava pravu dramu u svom ljubavnom životu!

Džerom Boateng je rešio da izađe pred svet i svima kaže da je njegova dosadašnja devojka zapravo manipulator koji želi da mu uništi karijeru i život.

Boateng je možda vrlo uspešan fudbaler, ali mu na ljubavnom planu ne ide najbolje. Defanzivac je svojevremeno bio u vezi sa Rebekom, sa kojom ima i troje dece, a onda ju je navodno prevario sa Kasijom Lenhart.

Ova 25-godišnjakinja je manekenka i ona je centralna tema priče. Prema rečima Boatenga, ona je tom prevarom počela da ga ucenjuje da će mu uništiti život!

Boateng je sada u šokantnom intervjuu za "Bild" otkrio detalje, priznavši da je prevario Rebeku, ali isticavši da je i dalje voli. Nakon što ga je Kasija na svom Instagram profilu optužila da je okončala njihovu 15-mesečnu vezu zbog njegovih laži i neverstava, Boateng sada daje svoju verziju priče.

Fudbaler nije želeo da sve ostane na tome pa je iskoristio priliku da izađe u javnost i kaže da ga je Kasija ucenjivala.

"Kasija mi je postala bliska tako što je uništila moju vezu sa Rebekom i tako što je počela da me ucenjuje. I zato sam odlučio da ostanem sa Kasijom i pokušam da učinim da naša veza opstane."

Međutim, od toga nije bilo ništa.

"Ona mi je stalno pretila da će uništiti moju karijeru i da će čak učiniti da izgubim svoju decu ako bih je ikada prevario ili je javno osramotio."

Naravno, ni tu se stvari nisu završile. Boateng je otkrio da mu je Kasija pretila da će ga prijaviti policiji da je tuče, čak i ako to nije tačno, zbog toga što fudbaler već ima takvu istoriju i njegova bivša devojka Rebeka ga je već jednom tužila da je tukao nju i njihovu decu.

Boateng je rekao da Kasija ima velike probleme sa alkoholom i da stalno manipulativno laže.

"To je nije život koji želim sebi ili svojoj deci", rekao je na kraju Boateng, dok se 25-godišnja Kasija nije oglašavala ovim povodom. Svoje objave na Instagramu je obrisala, pa nije nemoguće da ova "sapunica" dobije svoju novu epizodu.

A ovo je Kasija, devojka koju Boateng optužuje da sada želi da mu uništi život...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.