Tesno!

LALATOVIĆ BESNEO PA ISKLJUČEN, KRSTAJIĆ ODUŠEVLJEN: Pobedio na debiju, trijumf mu doneo bivši kapiten Zvezde!

Autor Nikola Lalović

Na otvaranju prolećnog dela sezone videli smo derbi i susret timova koji žele u Evropu naredne sezone.

Izvor: MN Press

Počeo je prolećni deo Superlige Srbije! 

Posle nikad kraće pauze nastavilo se takmičenje utakmicom Vojvodine i TSC-a u Novom Sadu, a na ovom meču videli smo jedan gol. Pogodak Marka Petkovića bio je dovoljan za trijumf gostiju. 

VOJVODINA - TSC 0:1 (0:1)

/Petković 30/

Jedini pogodak na meču videli smo u prvom poluvremenu kada je Đuro Zec posle prodora izbio pred gol Vojvodine i šutirao, ali je čuvar mreže "lala" uspeo da odbije tu loptu. Ipak, nije uspeo da sačuva svoju mrežu jer je dobro postavljen bio nekadašnji kapiten Crvene zvezde Marko Petković. 

Desni bek sa reprezentativnim iskustvom je pritrčao i poslao loptu iza leđa golmana Simića koji je ležao na zemlji. 

Na poluvremenu smo videli najkontroverzniji momenat meča, pošto je prvi trener Vojvodine Nenad Lalatović ušao u verbalni duel sa arbitrom Srđanom Jovanovićem. Prvo mu je pokazan žuti karton, ali nakon što su se protesti nastavljeni on je isključen sa meča i do kraja utakmice tim je vodio pomoćni trener Dragan Šarac. 

Napadala je Vojvodina u drugom delu igre, ali nije uspevala da pošalje loptu iza leđa Nenada Filipovića i tako je u četvrtom meču sa TSC-om ostala bez pobede. Za sada tim iz Bačke Topole ima dve pobede i dva remija. 

Posle meča Dragan Šarac je istakao da je njegov tim iz jedne loše reakcije primio gol, a kasnije nije mogao da iskoristi svoje šanse, dok je trener TSC-a Mladen Krstajić bio oduševljen igrom svog tima. 

Njemu je ovo bio klupski debi na mestu trenera na zvaničnoj utakmici, a nekadašnji selektor i reprezentativac Srbije nije štedeo reči hvale za svoje igrače. 

"Suvišan je komentar, videli ste da su momci bili vrhunski da su baš onako kako treba odigrali utakmicu. Oduševljen sam, zaista su bili pravi", rekao je posle meča. 

Superliga, 20. kolo: 

Petak: Vojvodina - TSC 0:1 (0:1)

/Petković 30/

Subota: 

Inđija - Čukarički 13:00

Metalac - Radnički Niš 15:00

Radnik - Voždovac 15:00

Zlatibor - Spartak 15:00

Partizan - Napredak 17:00

Nedelja: 

Novi Pazar - Crvena zvezda 13:00

Bačka - Mačva 15:00

Javor - Mladost 15:00

Rad - Proleter 15:00

Tabela: Crvena zvezda 53, Partizan 44, Vojvodina 42, Čukarički 35, Spartak 33, Proleter 32, TSC 30, Radnički Niš 30, Radnik 27, Voždovac 27, Mladost 26, Metalac 25, Javor 21, Novi Pazar 21, Napredak 18, Inđija 18, Rad 16, Zlatibor 15, Mačva 14, Bačka 11

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.