KAKO!?

VOŠA OSTALA BEZ NAPADAČA ZBOG GENERALA: Bizaran razlog zbog kog je transfer Zambijca propao

Autor Milutin Vujičić

Prelazni rok završen je u petak, a "stara dama" bila je na korak od napadača.

Izvor: Profimedia

Vojvodina je tokom zime angažovala jedno pojačanje. Stigao je Veljko Simić iz Crvene zvezde, a želja sportskog sektora bila je da se dovede i jedan napadač.

Odluka je pala na Emanuela Čabulu, dopao se prvo sportskom direktoru Milanu Kosanoviću, potom i Nenadu Lalatoviću i počeli su pregovori oko njegovog dolaska, ali na kraju napadač iz Zambije nije stigao u Novi Sad.

"FK Vojvodina je prihvatio sve Čabuline uslove, a sam igrač bio je izuzetno srećan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-belom dresu", rekao je Milan Kosanović za "Dnevnik". 

"Nažalost, umešao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovek koji se tamo pita i donosi odluke i koji nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Čabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa".

Kosanović je prethodno istakao da Čabula poseduje odlične trkačke sposobnosti koji bi doneli Vojvodini novu dimenziju u igri, ali to će sačekati leto.

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

"Nastavićemo da pratimo igre Zambijca, jer ćemo na leto, kako stvari stoje, pokušati da završimo čitav posao, kako bi on došao u naš klub. Nije nam se dalo da sada realizujemo njegov transfer, ali dobrog fudbalera valja i sačekati, ukoliko je to potrebno", poručio je Kosanović.

"Bez obzira na to, mislim da smo dovođenjem Simića uradili veliki posao i da sada imamo veoma dobro ukomponovan tim, s odličnim rešenjima na svakoj poziciji".

Podsetimo, finansijska situacija u Vojvodini nije dobra pošto se fudbalerima duguju tri plate i zbog toga su veoma nezadovoljni, a trener Nenad Lalatović ponovo je na jučerašnjem treningu uputio poruku rukovodstvu da što pre reši taj problem.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.