PONOVO TRESAO MREŽU

NATHO NASTAVLJA DA POKREĆE PARTIZAN: Pokazujemo koliko smo sada bolji!

Autor Nebojša Marković

Izraelac je bio među onima koji su doprineli sigurnom trijumfu nad Novim Pazarom.

Izvor: MN Press

Partizan je uspeo da "zaokruži" niz pobeda na tačno 10 u svim takmičenjima, trijumfom nad Novim Pazarom u petak uveče.

Crno-beli su u Humskoj slavili 4:1, a posle 0:0 u prvih 45 minuta, domaće je pokrenuo i Bibars Natho.

Izraelac je meč protiv tima koji je savladao Partizan u prvom delu sezone započeo na klupi, da bi u igru ušao na poluvremenu.

Ubrzo posle toga, Partizan je stigao do velikih 3:0 u razmaku od 10 minuta, a i Natho je postigao gol preciznim udarcem iz penala koji je sam i "zaslužio".

"Mislim da je veoma važno za nas da smo i ovu utakmicu pobedili i uopšte pokazali koliko smo bolji na samom početku ove polusezone, jer nije lako nastaviti niz koji smo započeli. Veoma sam srećan zbog ove pobede, jer je teren bio izuzetno težak za igru, tvrd, a uz to je bilo toliko hladno da nije uopšte bilo dobro vreme za fudbal. Ali naučili smo kako se pobeđuje i kada su ovakvi dani i zato sam izuzetno srećan zbog toga", kaže Natho.

"Naravno, nismo srećni što smo primili gol na kraju, ali bolje kada je 3:0, nego kada je 0:0."

Izraelac se osvrnuo i na stanje svoje noge, sa kojom je imao problema.

"Pre pauze imao sam malih problema sa nogom i bilo mi je teško u nekoliko utakmica i nisam igrao kao kao što želim. Ali znam koliko je za tim važan ovaj sad period i šta bi značilo da sada napravim pauzu. U Turskoj smo radili baš dobro i video sam da mogu da se vratim u 100% formu. Mnogo sam bolje, noga mi je svežija i mislim da ceo tim uključujući i mene izgledamo veoma dobro i nadam se da ćemo nastaviti tako", poručio je Bibars Natho.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.