STALNO FOLIRA? NE!

POSLE OVOG SNIMKA ĆETE PROMENITI MIŠLJENJE O NEJMARU: Ako mislite da stalno glumi, dobro pogledajte ovo! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Jedan navijač dokazao je da nije Nejmar baš tolika varalica...

Ako biste navijače pitali koji fudbaler najviše simulira prekršaje, verovatno bi Nejmar bio najčešći odgovor, pošto se uz njega vezuju epiteti "varalica", "folirant", "plačljivko" i drugi...

Ipak, da li je zaista tako? Nejmar je (pre)često van terena zbog povreda, pa je nakon poslednje, zbog koje će propustiti meč sa Barselonom u Ligi šampiona, morao da se oglasi na društvenim mrežama i da istakne da je veoma nezadovoljan sudijskim tretmanom.

Nejmar, kao i njegov otac, pa i trener Poketino, smatraju da arbitri nedovoljno štite fudbalskog majstora, a sve zbog toga što ga prati titula igrača koji simulira prekršaje.

Jedan navijač odlučio je da pobije tu teoriju i napravio je zanimljiv snimak.

U kompilaciji objavljenoj na Tviteru, izdvojeni su svi oštri startovi koje je Nejmar pretrpeo prethodnih godina, pa nakon njih nema dileme da dobija i mnogo batina.

"Nejmar ima neverovatno osetljiva stopala. Kad god ga udare, oseća ekstremnu bol", rekao je nedavno pomoćni trener "svetaca" Lev za "Bild" i potvrdio u čemu je problem sa Brazilcem koji se često valja po travi, međutim veruju opravdano.

Pogledajte!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.