Ostali imaju šansu

PREVARILA JE CEO SVET, IPAK SE NE UDAJE: Legendarni fudbaler ne dobija starletu za snajku! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Britanska starleta se ipak ne udaje za brata slavnog fudbalera.

Izvor: Instagram/chloegshore1/printscreen

 Atraktivna britanska starleta neće postati snajka legendarnog Gerija Linekera. Iako je prethodnih dana procurila informacija da se Vejn Lineker ženi 33 godine mlađom Kloi Feri, a zatim su oni to objavili i na Instagramu, do svadbe neće doći!

Sve je bila prevara, odnosno šala fudbalerovog brata kom je Kloi saradnica u jednom rijaliti programu na birtanskim televizijama.

Upravo je po takvim programima Kloi Feri i postala poznata. ''Engleska Kim Kardašijan'', kako je često nazivaju zbog tankog struka i ogromne guze, prvo se proslavila učešćem u njima, a zatim i kao njihova voditeljka.

Njen kolega Vejn Lineker (58), koji je nedavno istakao da ne vidi razlog da bude u vezama sa ženama od preko 30 godina, podelio je na Instagramu fotografiju na kojoj Klio pozira. U prvom planu je dijamantski prsten, koji ona ponosno pokazuje. Fotografiju prati i tekst ''rekla je - da'', što je mnoge navelo da pomisle da će se Gerijev brat konačno skrasiti.

Ali, to nije slučaj.

Samo dan ili dva kasnije, paparaci su fotkali Kloi Feri kako odlazi u šoping i na njenoj ruci nije bilo prstena! Ona je tom prilikom demantovala da se udaje i objasnila da je sve ovo bila samo šala kolega sa posla.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.