DERBI KOLA!

NATHO SPREMAN DA VOJVODINI NAPLATI RAČUNE: Oni nas uvek malo isprovociraju, ali sve zavisi od Partizana!

Autor Nebojša Marković

Dvojica igrača Partizana željno iščekuju derbi susret protiv Novosađana.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana su još u petak upisali 12. uzastopnu pobedu u Superligi ubedljivim trijumfom u Inđiji 6:0 i fokus je već odavno na narednom izazovu.

U Humsku stiže Vojvodina, dužnik crno-belih i ekipa koja je 2020. nanela tri poraza Partizanu.

Crno-beli će u utorak od 16 časova pokušati da se osvete Novosađanima, pre svega za poraz u finalu Kupa Srbije prošlog leta, a igrači Partizana znaju da ih očekuje nezgodan duel.

Svetozar Marković je jedan od njih.

"Biće sigurno težak meč. Vojvodina je veoma dobra ekipa što pokazuje i tabela i njihovi rezultati. Prošle godine su osvojili i Kup i neće biti lako. Daćemo sve od sebe da nastavimo naš niz, da pobeđujemo."

Bibars Natho je već veliki broj puta imao priliku da igra sa Vojvodinom i zna šta Partizan očekuje u tim mečevima.

"Biće teška utakmica. Svaka utakmica sa njima je takva, oni uvek dođu da se snažno suprotstave, da nas malo provociraju, ali sve zavisi od nas. Ako se smirimo i budemo igrali naš fudbal, ako nastavimo da radimo ono što smo radili poslednjih nedelja, mi ćemo pobediti. Nekada brojevi sve pokazuju, mislim da smo u poslednjih nekoliko utakmica igrali jako dobro i postizali dosta golova. Nije lako ostvariti 12 pobeda u ligi gde god da igrate i nadam se da ćemo ovako i nastaviti", rekao je iskusni Izraelac.

Partizan će protiv Vojvodine pokušati da ostvari 14. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima, a u 2020. godini su na pet utakmica ostvarili pet pobeda uz gol-razliku 17:1.

Svetozar Marković i Bibars Natho pred Partizan - Vojvodina
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.