Zakuvalo se

IMAMO ŠAMPIONSKU TRKU U ŠPANIJI? Benzema poništio Suareza, Barselona je blizu vrha!

Autor Dušan Ninković

Remi u derbiju Madrida otvara nova pitanja o šampionu.

Atletiko nije tim kakav je bio u većem delu sezone, pa bismo mogli da dobijemo šampionsku trku u Španiji. Iako je u jednom trenutku delovalo da će ekipa Dijega Simeonea stići do titule, probudili su se rivali.

U današnjem derbiju Madrida Atletiko i Real su remizirali golovima Luisa Suareza i Karima Benzema, dugogodišnjih najboljih napadača lige.

Atletiko - Real Madrid 1:1 (1:0)
/Suarez 15 - Benzema 88/

Iako su od 15. minuta imali prednost jer je iskusni Urugvajac pokazao koliko voli da igra protiv Reala, crveno-beli nisu izdržali do kraja. Šokirao ih pogodak Karima Benzeme u 88. minutu, pa je Simeoneov tim još jednom pokazao gde je ranjiv.

Današnji Atletiko Madrid više nije onako čvrst tima kao što je to bio slučaj prethodnih godina ili početkom ove sezone. Često im se dešava da prime gol, pa samo jedan pogodak na meču nije dovoljan za pobedu. A bili su tako blizu danas...

Istina, danas Argentinac i njegov tim nisu ni zaslužili trijumf. Real Madrid je bio bolji tim u gotovo svim segmentima igre, pa je zasluženo stigao barem do boda u finišu meča. Boda kom će se najviše obradovati Barselona.

Pobedom juče Katalonci su stigli na tri boda zaostatka od lidera, koji ima i utakmicu manje. Sada ekipa sa Vanda Metropolitano stadiona taj zaostali meč mora da pobedi. Inače, titula visi o koncu...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.