Baš sad, kad on nema klub?

NE MOGU SVAKI DAN DA IMAM SE*S SA MUŽEM: On je bio zvezda Reala, a prelepa Tamara obožava da se slika gola! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Došlo je do zasićenja u krevetu, iako tvrdi da ga i dalje voli.

Izvor: Instagram/ezequielgaray24/tamara_gorro/printscreen

Za njenog supruga, dugogodišnjeg reprezentativca Argentine Ezekijela Garaja, sigurno ste čuli. Ne tako davno bio je član Valensije, trenutno nema klub, ali ima jednu od najlepših žena Španije za suprugu.

Tamara Goro, prelepi španski model, oduševljava pratioce na društvenim mrežama svojim obnaženim fotografijama. Zbog toga je prati skoro dva miliona ljudi!

Pre samo nekoliko dana, jedna od najlepših supruga fudbalera na svetu pričala je i o svom seksualnom životu. Nekada je, kaže, bila mnogo aktivnija po tom pitanju.

''Ako me pitate da li imam isti seksualni apetit kao pre, moj odgovor je - ne. Ne znam da li je to sve zbog nedostatka vremena ili nedostatka želje, ali istina je... Ne znam. Volim svog muža, ali to je tako. Ne želim, kao ranije, seks sa svojim suprugom svaki dan. Iscrpljena sam. Mislim da će se mnogi ljudi poistovetiti sa mnom'', rekla je ova lepotica.

Ezekijel Garaj (34) rođen je u čuvenom Rozariju, po mnogima najfudbalskim gradu na svetu. Ponikao je u Njuel Old Bojsima, a kasnije preko Rasinga iz Santandera, Real Madrida, Benfike, Zenita i Valensije napravio karijeru za respekt. Čak 32 puta bio je reprezentativac Argentine, a tokom karijere igrao je na mestu štopera.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.