Fudbal

ZVEZDIN VELIKI TALENAT IMA MONONUKLEOZU: U januaru hteo da ode, sada uopšte ne može da igra!

Autor Dušan Ninković

Ofanzivac koji nije želeo da se preseli u filijalu ovih dana posećuje lekare.

Izvor: MN Press

Bilo je mnogo problema oko njegove uloge u timu, odnosno da li će ostati u klubu ili se preseliti na pozajmicu, a sada Andrija Radulović uopšte ne može na teren. Mladi fudbaler Crvene zvezde, po verovanju lekara, ima mononukleozu.

Istina, postoji mala šansa da to nije tačno, jer još nisu obavljani svi detaljni pregledi, ali ukoliko se njihova procena ispostavi kao tačna, krilni fudbaler će na malo dužu pauzu. Verovatno do kraja sezone, prenosi Mozzartsport.

Levonogi fudbaler najavljivan je često kao budućnost Crvene zvezde, ali se ovih dana muči sa mononukleozom, koja se često naziva i ''bolest poljupca''.

''Imam sutra još jedan test, posle kojeg bi sve trebalo da bude dijagnostikovano. Međutim, dokotori su mi već rekli, da su gotovo sigurni da je u pitanju mononukleoza. Imam povišenu temperaturu već 15 dana, grlo mi je u haosu. Pijem neke antibiotike...'', rekao je mladi fudbaler za ovaj portal.

Andrija Radulović nada se da bi mogao da se nađe na terenu pre kraja sezone, ali u ovim trenucima najbitnije je da se oporavi. Lekari prepisuju antibiotike, a dodatni test će sutra pokazati konačnu dijagnozu za bisera srpskog fudbala.

Prethodnih meseci, od letnjeg prelaznog roka, govorilo se o interesovanju italijanskih i nemačkih klubova. Stizale su na stadion Rajko Mitić glasine o višemilionskim ponudama za Radulovića, ali je klub verovao da u talentovanom levonogom krilu može da dobije igrača za budućnost.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.