Svaka čast!

GOLČINA U IVANJICI! EVROPA ĆE PRIČATI O SUPERLIGI: Majstor iz Bačke pogodio sa centra! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Fantastičan pogodak Pantića sa centra terena!

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Ekipa Bačke deluje kao ozbiljan kandidat za selidbu u Prvu ligu Srbije, trenutno su poslednjeplasirani tim Superlige, ali o pogotku njihovog fudbalera možda će se pričati širom sveta.

Samo jedan korak na protivničku polovinu napravio je Marko Pantić u četvrtom minutu utakmice u Ivanjici pre nego što je uputio udarac Majstorski precizno, tačno preko glave domaćeg čuvara mreže, Đorđa Lazovića.

Retko se u Superligi Srbije viđaju golovi sa polovine terena, možda je poslednji pravi primer onaj koji je Luka Stojanović postigao protiv Milana Borjana, ali prošlo je od tada dosta vremena.

Ovaj Pantićev dogodio se već na samom početku utakmice, odnosno u četvrtom minutu meča u Ivanjici. Đorđe Lazović loše je ispucao jednu loptu, a fudbaler Bačke uputio udarac čim je stigao do nje, na sredini terena.

Bačka nije uspela da osvoji sva tri boda na gostovanju u Ivanjici, pošto je Pantićevu majstoriju poništio Luković sa bele tačke. Javor i Bačka su remizirali (1:1), a borba za opstanak u Superligi se nastavlja.

Javor Bačka gol 0:1
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.