Planovi!

I SLEPI VIDE KOLIKO JE DOBAR! GVARDIOLA U ŠOKU, CEO SVET IZNENAĐEN: Holand stigao u Mančester, svi pričaju o detalju!

Autor Dušan Ninković

Biće najveći rival Mančester sitija, ali i njihova potencijalna meta.

Izvor: Profimedia

Cela Evropa priča o transferu Holanda. On će biti najbitniji narednog leta, kada se otvori pijaca, a Mino Rajola zaludi najbolje svetske klubove. Od Barselone, preko Madrida i Pariza, sve do Engleske, svi će biti u konkurenciji.

Najbolju šansu da mladog fudbalera vidi na delu imaće Mančester siti, rival Borusije iz Dortmunda u Ligi šampiona. Prvi meč igra se u Engleskoj, a gosti su već doputovali.

Posebno je o Norvežaninu koji je jednim detaljem šokirao ceo svet govorio Pep Gvardiola. 

''Igrač koji može da postigne toliku količinu golova, u tim godinama... Ne možete kroz istoriju da nađete mnogo takvih primera. Ima 20 godina, a brojevi govore umesto njega. Postiže golove levom, desnom, u kontri, iz kaznenog prostora, u gužvi, glavom.. '', počeo je da priča Gvardiola, čiji tim verovatno nema dovoljno novca za Holanda.

Španac je nastavio da hvali mladog Norvežanina.

''Fantastičan napadač, svi to znaju. Slep čovek može da shvati koliko je dobar. Ne treba da budete menadžer da biste to videli'', zaključio je trener Mančester sitija.

Ekipa Borusije iz Dortmunda stigla je u Mančester, a Erling Braut Holand imao je zanimljiv stajling. Norvežanin se pojavio sa rancem koji košta nešto više od dve hiljade evra, a on je upravo u bojama koje koriste ''Građani''.

Otac mladog Norvežanin Alf Inge svojevremeno je nosio dres Mančester sitija, pa se ovo može protumačiti i sa te strane, a ne samo kao najava transfera u ekipu koja će, sasvim sigurno, osvojiti titulu u Engleskoj.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.