Uživo

PETARDA ZVEZDE - POBEDILA JE SVE! Stankovićev tim gazi ka tituli i STOTKI!

Nakon pobede u derbiju Crvena zvezda putuje u Ivanjicu.

Izvor: MN Press

Ide Crvena zvezda ka sto golova, sto bodova i tituli bez poraza u aktuelnoj sezoni Superlige! Fenomenalno je sklopio kockice Dejan Stanković, pa će se u narednih sedam kola juriti nekoliko rekorda srpskog fudbala.

Pobeda u Ivanjici bila je samo jedan korak na putu ka trofeju. Sada više nema nepobedivih u elitnom rangu srpskog fudbala. Crvena zvezda pobedila je svaku ekipu u ligi. 

Javor - Crvena zvezda 1:5 (1:2)
/Luković 4 - Katai 7, 31, Milunović 65, Ben 72, Falko 82/

Počelo je neobično, greškom Milana Borjana i pogotkom Luke Lukovića iz situacije u kojoj bi se češće očekivao centaršut nego direktan udarac u gol. Čuvar mreže crveno-belih bio je iznenađen, nije najbolje reagovao i morao je da izvadi loptu iz mreže.

Ubrzo je Aleksandar Katai majstorijom vratio stvari na nulu. Pogodak iz slobodnog udarca bio je samo uvertira u preokret, a isti fudbaler na isteku pola sata igre pogađa za potpuni preokret. Iako je Javor bio ravnopravan rival u prvom delu, do poluvremena nije stigao do izjednačenja. U drugom delu meča kao da za to nije ni imao snage.

Nemanja Milunović, El Fardu Ben i Filipo Falko odlučili su pitanje pobednika i pokvarili utisak koji je tim iz Ivanjice ostavio na ovom meču.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

16:51

Kraj!

Zanimljiv meč u Ivanjici Crvena zvezda odlučila je golovima u nastavku meča, a ubedljivih 1:5 približili su je tituli. Još tri pobede u narednih sedam kola biće dovoljni za četvrti uzastopni trofej u prvenstvu Srbije.

Javor je pripretio u uvodnim minutima preko Lukovića, ali su Katai sa dva gola, Milunović, Ben i Falko doneli preokret.

16:47

Pankov!

87. minut - Kakva šansa za defanzivca Crvene zvezde. Nakon izbačene lopte pokušao je Milan Gajić, a na putu do gola ona je došla do Pankova. Sa nekoliko metara udaljenosti štoper je prebacio gol.

16:43

Poslednja izmena

Filipa Pavišića zamenio je Mateja Stojanović.

16:42

GOOOOOOOOOL - Falko, 1:5!

82. minut - Raspoložena Crvena zvezda stiže do ubedljive prednosti. Italijanski fudbaler koristi centaršut po zemlji Milana Rodića i loptu šalje u gol Javora! Značiće ovaj pogodak Filipu Falku u nastavku sezone.

16:40

Izmene i u Zvezdi!

Nemanja Mlunović i Mirko Ivanić napuštaju teren, a u igri su Marko Gobeljić i Aleksa Vukanović. Do kraja meča će centralnog defanzivca igrati Gobeljić, univerzalac Zvezde.

16:38

Izmene!

Milorad Balabanović, Vanja Zvekanov i Stefan Vico su u igri - izašli su Luka Luković, Srđan Šćepanović i Lazar Nikolić.

16:35

Nova izmena!

Samo nekoliko minuta nakon postizanja gola Ben napušta teren. Umesto njega igraće Filipo Falko, zimsko pojačanje crveno-belih.

16:33

GOOOOOOOOOOOL - Ben, 1:4!

72. minut - Od auta na levoj strani, kombinacije Rodića i Srnića, pa preko Mirka Ivanića koji je asistent do El Fardu Bena, strlca četvrtog gola. Bio je reprezentativac Komora na pravom mestu i sa nekoliko metara udaljenosti poslao loptu u gol Velimirovića.

Ben 1:4, Javor - Crvena zvezda
Izvor: YouTube/Arena sport TV

16:31

Izmene Zvezde!

Umesto Aleksandra Kataija i Nikole Krstovića na terenu biće Slavoljub Srnić i Milan Pavkov.

16:31

Žuti kartoni!

Napravil isu gužvu u petercu Crvene zvezde Milan Borjan i Anes Rušević. NAkon prilike za Javor koja nije pretvorena u gol njih dvojica imali su verbalni okršaj koji je Lazar Lukić ''nagradio'' kartonima.

16:27

Izmena!

Miroslav Maričić izlazi iz igre, a na terenu je Anes Rušević! Ovo znači ofanzivniji Javor u nastavku meča.

16:26

GOOOOOOOOOOOOOOOL - Milunović, 1:3!

65. minut - Imali smo zatišje na terenu u Ivanjici, a slobodni udarci su ziceri za Crvenu zvezdu. Gelor Kanga pronalazi Nemanju Milunovića, a iskusni defanzivac put do mreže za ubedljiviju prednost gostiju.

Milunović 1:3, Javor - Crvena zvezda
Izvor: YouTube/Arena sport TV

16:19

Povreda Lazara Lukića

60. minut - Maričić pogađa u lice loptom Lazara Lukića, bez ikakve namere - naravno! Glavni arbitr dobio je udarac u facu, a zbog krvarenja iz nosa utakmica je nakratko prekinuta. Lekarska ekipa ušla je u teren i ukazala mu pomoć.

16:12

Penal? Ne, ofsajd!

52. minut - Gužva u kaznenom prosotru Crvene zvezde. Bio je u prodoru Dukure, uspeo da odloži loptu na stranu, a zatim pao nakon duela sa defanzivcem. Lazar Lukić to nije okarakterisao kao penal, a igrač do kog je stigla lopta bio je u ofsajdu.

16:06

Nastavljamo!

Drugi deo meča u Ivanjici počeo je, a po tempu koji nameće Javor reklo bi se da žele što pre do gola i izjednačenja.

15:59

Maestralni Katai!

Iako je ove sezone propustio čak devet utakmica zbog bolesti, ofanzivac Crvene zvezde ima 14 golova u prvenstvu na svom kontu.

Trenutno, to je Aleksandru Kataiju dovoljno za deobu četvrtog mesta sa Lukom Lukovićem iz Javora i Lazarom Tufegdžićem iz Spartaka, ali ima još dosta da se igra do kraja sezone.

Na listi strelaca vodi Milan Makarić (Radnik) sa 19 golova, prati ga Takuma Asano (Partizan) sa 16, a treći je Nenad Lukić (TSC) koji je postigao 15 golova u prvenstvu.

15:54

Ko kaže da nema publike?

Doduše, nije na tribinama stadiona kraj Moravice, fudbal u Superligi gleda se sa terase!

15:50

POLUVREME!

Bez nadokande, Javor i Crvena zvezda odlaze u svlačionicu. Videli smo dinamičan i zanimjiv fudbal, sa tri pogotka i preokretom već u prvom delu.

Luka Luković pogodio je na samom početku utakmicu, a Aleksandar Katai doneo preokret sa dva pogotka za nešto više od dvadeset minuta.

15:49

Krstović!

45. minut - Pokušao je i napadač Crvene zvezde u finišu prvog dela igre, kao nagradu za borbenu partiju. Njegov udarac sa ivice kaznejog prostora odlazi pored gola!

15:45

Stativa!

41. minut - Falo je falilo da vidimo izejdančenje u Ivanjici. Centrirao je Jevremović svojom ubojitom levicom, a od jednog igrača domaćeg tima lopta se odbila do stative Borjanovog gola. Javor ima inicijativu u ovim trenucima i želi da postigne gol pre odlaska na odmor.

15:42

Odličan meč!

38. minut - Hrabra igra Javora donela je ovoj utakmici dobar tempo, a napadi ekipe iz Ivanjice ostavili su dosta prostora napadima Crvene zvezde. Iako deluje da teren nije u idealnom stanju, za sada gledamo dobar fudbal u prvom meču današnjeg programa Superlige.

15:35

GOOOOOOOOOOOOOOOL - Katai, 1:2!

31. minut - Preokret u Ivanjici! Uposlio je El Fardu Ben Mirka Ivanića, koji nije uspeo da zatrese mrežu, a zatim i Aleksandra Kataija koji trese mrežu. Zvezdin ofanzivac postiže drugi gol na meču i to nakon što je lopta pogodila jednog od defanzivaca na putu do gola.

15:29

Pogledajte golove!

Javor stiže do prednosti preko Luke Lukovića koji je i najbolji igrač tima iz Ivanjice...

Luković 1:0, Javor - Crvena zvezda
Izvor: YouTube/Arena sport TV

...ali Aleksandar Katai ubrzo poravnava rezultat.

Katai 1:1, Javor - Crvena zvezda
Izvor: YouTube/Arena sport TV

15:26

Gajić!

22. minut - Sa tridesetak metara, nakon izbačene lopte, Milan Gajić proba svoj udarac. Bio je to fantastičan šut, ali mladi Velimirović koji danas debituje u Superligi interveniše na pravi način.

15:24

Sporno!

20. minut - Luka Luković je mogao da ostane oči u oči sa Milanom Borjanom, ali je linijski arbitar podigao ofsajd zastavicu. Umesto šanse za gol, Lazar ukić vratio je faul na sredini terena, gde su u duelu biti Radovan Pankov i Andrej Ilić.

Iz tog prekida Javor nije uspeo ozbiljnije da ugrozi gol gostiju.

15:16

Borjan!

13. minut - Istrčao je golman Crvene zvezde na preko 30 metara od gola i otklonio opasnost. Pokušao je Dukure da otvori kontru svog tima, ali je golman crveno-belih bio bliži lopti.

15:12

GOOOOOOOOOOL - Katai, 1:1!

8. minut - Kakav početak meča u Ivanjici! Nešto više od dva minuta nakon gola Javora, Crvena zvezda stiže do izjednačenja. Aleksandar Katai prebacuje živi zid i pogađa direktno iz slobodnog udarca!

15:09

GOOOOOOOL - Luković, 1:0!

5. minut - Kakav gol Javora! Da li je Luka Luković pokušao da centrira ili da šutne ka Borjanovom golu ostaće misterija, ali je lopta u mreži! Pogodio je ofanzivac domaćeg tima nakon što je šokirao golmana Zvezde!

15:04

Počinjemo!

1. minut - Utakmica u Ivanjici je počela!

14:07

Rezerve!

Na klupi domaćih biće:

Babić, Vico, Rušević, Balabanović, Jovanović, Basarić, Zvekanov, Stojanović, Tanko i Jelić

Kod gostiju iz Beograda šansu čekaju

Popović, Degenek, Pavkov, Falko, Nikolić, Gavrić, Sanogo, Srnić, Gobeljić, Vukanović

14:02

SASTAVI!

Javor

Velimirović - Ostojić, Pavišić, Jevtić - Nikolić, Dukure, Maričić, Ščepanović, Jevremović - Luković, Ilić

Crvena zvezda

Borjan - Gajić, Milunović, Pankov, Rodić - Petrović, Kanga - Ben, Katai, Ivanić - Krstović

13:48

Službena lica!

  • Glavni sudija: Lukić Lazar
  • Prvi pomoćnik: Bogićević Dragan
  • Drugi pomoćnik: Banović Bojan
  • Četvrti sudija: Čolović Dragan
  • Delegat: Popović Rade
13:04

Dobar dan!

Dobrodošli u MONDO lajv, tekstualni prenos utakmice 31. kola Superlige. U Ivanjici će igrati Javor, ekipa koja se bori za opstanak u elitnom rangu srpskog fudbala i Crvena zvezda, koja ima 12 bodova prednosti na vrhu tabele.

Susret počinje u 15 časova.

Ukratko

  • Javor je jedina ekipa koju Crvena zvezda nije pobedila u prvenstvu
  • Jesenas u Beogradu bilo je 0:0
učitaj još +