Tako hoće!

BORAC NAJAVIO DA ĆE UNIŠTITI DERBI - SVE JE BILO JASNO PRE MEČA: Napravićemo lakrdiju veću nego FSS!

Autor Dušan Ninković

Čačani su imali pripremljen plan za meč protiv Radničkog.

Izvor: Screenshot/Youtube/Prva liga Srbija

Fudbalska utakmica u Kragujevcu je prekinuta. Trebalo je da to bude derbi dva nekada čuvena kluba, članova elitnog ranga, domaćeg Radničkog i gostiju iz Čačka. Borac je na teren izašao sa samo sedmoricom igrača, a zatim se jedan fudbaler povredio.

Nakon 12 minuta na terenu, u kojima je slabo bilo fudbala, igrači su poslati u svlačionice. Verovatno će susret biti registrovan 3:0 za Radnički, a možda bude i novih kazni...

Da će meč Radničkog i Borca 1926 izgledati baš ovako, Čačani su najavili pre utakmice. U izjavi njihovog sportskog direktora jasno se vidi da ne planiraju da igraju fudbal.

''FSS je napravio lakrdiju drakonskim kažnjavanjem Borca, ali svi će videti kakvu ćemo mi lakrdiju sada da napravimo kada ekipe najvećih svetskih medija budu prenosili ono što ćemo mi uraditi na gostovanju u Kragujevcu ili na nekim narednim utakmicama. Neka nas kazne sa oduzimanjem još bodova, neka nas vode u zatvor, ja sam spreman. Mi putujemo u Kragujevac, ali ćemo na terenu svima poslati jasnu poruku", najavio je sportski direktor i trener Čačana Vladimir Stanisavljević a preneo portal moravainfo.rs.

Nedavno su iz Borca tražili poligrafsko testiranje za svoje igrače i sudije meča u Pančevu, a zatim i najavili da neće putovati na utakmicu u Kragujevac. Tamo su ipak stigli, ali su se kratko zadržali.

Podsećamo, Borac iz Čačka kažnjen je zbog meča protiv Železničara u Pančevu, koji je izgubio rezultatom 1:0. Na tom meču jedini gol postignut je iz penala, a pored Čačana kažnjena je Jagodina koja je igrala protiv Trajala.