HAOS!

JOŠ JEDAN SUMNJIV MEČ IZ SRPSKOG FUDBALA - REAGOVALA UEFA: Ogromne uplate na "dvojku", a nije došla!

Autor Milutin Vujičić

FSS će ispitati detaljnije...

Izvor: YouTube/FK TRAYAL TV

Posle dojave UEFA da su dve utakmice Prve lige Srbije sumnjive zbog kladioničarskih uplata, ekspresno je reagovala Disciplinska komisija FSS i kaznila Borac iz Čačka i Jagodinu.

Sada stižu informacije da postoji još jedna utakmica koja je pod lupom, prenosi "Informer".

UEFA je poslala FSS prijavu da ispita regularnost utakmice Sloge iz Kraljeva i Trajala iz Kruševca, a povod je velika uplata na pobedu tima iz Kruševca.

Meč je završen 0:0, uz promašen penal gostiju, pa je time navodno isključeno da su timovi dogovorili konačan ishod utakmica - već se sumnja na "treću stranu".

"UEFA uvek obavesti nacionalni savez kad od kladionica dobije izveštaj da je na određeni meč bilo neočekivano mnogo uplata. Kada je reč o konkretnoj utakmici koja je sad sumnjiva, zabeležene su velike uplate širom Evrope na pobedu Trajala. Gosti su u drugom poluvremenu imali penal, ali je šut Golubovića odbraio Andrijanić. Budući da dvojka na kraju nije došla, isključuje se umešanost klubova u dogovaranju ishoda meča, a ispituje se umešanost treće strane, što su obično sudije", rekao je izvor za "Informer".

U narednim danima Disciplinska komisija FSS detaljnije će ispitati šta se desilo na tom meču i da li neko treba da bude kažnjen.

Pogledajte detalje sa nove sumnjive utakmice!

sloga - trajal
Izvor: Youtube/Prva liga Srbija

(MONDO)