Isterana pravda

DEVOJKA ALEKSANDRA KOLAROVA DOBILA ODŠTETU NA SUDU: Bivši dečko joj preminuo u snu, novac stiže za 90 dana!

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler i Italijanka su u vezi nekoliko meseci.

Izvor: Profimedia

Završeno je suđenje zbog smrti Davide Astorija, bivšeg reprezentativca Italije i kapitena Fiorentine. Defanzivac je preminuo u snu, dan pred prvenstveni meč Udinezea i tima iz Firence, a tri godine kasnije priča ima sudski epilog.

U ovom slučaju osuđen je Đorđo Galanti, bivši savetnik Fiorentine i čovek koji je bio direktor Instituta za sportsku medicinu Karegi. On je dobio godinu dana uslovno, ali mora da plati i veliku odštetu porodici preminulog fudbalera.

Frančeska je godinama bila u vezi sa preminulim fudbalerom, a iz te romanse rodila se ćerka. Ona je bila i najveći zagovornik da se slučaj ispita do kraja, insistirala je na pravdi i njenim zalaganjem rasvetljena je smrt nekadašnjeg fudbalera.

Galanti mora u roku od 90 dana da isplati čak 1,1 miliona evra, a skoro polovina novca pripada Astorijevoj udovici Frančeski Fjoreti. Sadašnja devojka Aleksandra Kolarova dobiće u vidu odštete 250 hiljada evra, njihova maloletna ćerka Viktorija 240 hiljada evra, a roditelji i braća nekadašnjeg kapitena Fiorentine ostatak novca.

Bivši fudbaler Milana, Kaljarija i Rome preminuo je u hotelskoj sobi, a kao razlog smrti navode se srčani problemi.

Italijanski mediji su u februaru ove godine Frančesku uslikali u zagrljaju Aleksandra Kolarova, potencijalnog pojačanja Crvene zvezde. Srpski levi bek je imao nekoliko afera u toku karijere, a deluje da veza sa Italijankom nije samo usputna stanica za njega.