Razočaran

NOVA BURA U SUPERLIGI! SAMO MI IGRAMO NEREŠENO, SVI POBEĐUJU: Trener brutalno iskren - u ovoj ligi bod ne znači ništa!

Autor Nikola Lalović

Finiš Superlige nam priređuje sve više ovakvih izjava.

Izvor: MN Press

Prvo je UEFA poslala dokumentaciju vezanu za nameštanje utakmica u Srbiji, a onda je u finišu Superlige počela borba za opstanak koja je podigla prašinu. 

Još jedna izjava vezana za finiš Superlige dolazi iz Ivanjice. Javor je u prošlom kolu remizirao sa Proleterom iz Novog Sada, a taj bod neće puno značiti Ivanjičanima u borbi za opstanak, kako kaže trener ekipe Igor Bondžulić.

"Naravno da smo u utakmicu ušli sa pobedničkim ambicijama, ali simptomatično je to da, od ekipa koje se bore za opstanak, samo mi možemo da igramo nerešeno. Svi drugi pobeđuju, igraju lepršavo. lako dolaze do pobeda, nema nerešenih rezultata i zato se traži ovoliki broj bodova za opstanak", kaže Igor Bondžulić.

Do kraja Javor igra sa TSC-om, Čukaričkim i Voždovcem i moraće da dođe do bodova u tim mečevima ako želi da opstane.

"Volim kad dođe ekipa da se nadigrava, volim jedan pravi fajt na terenu. Nismo se nadali da će Proleter imati toliku snagu u odnosu na utakmice koje smo gledali i to nije baš izgledalo tako. Pokazali su da su dobar tim, da su organizovani. Žao mi je što nismo uspeli da pobedimo, još devet bodva u igri i sve je otvoreno za nas. Moramo ići na pobede, jedan bod u ovoj ligi ništa ne znači", rekao je Bondžulić.