Doktor!

OVO MORATE DA VIDITE, OVAKO JE KANTE IZBACIO REAL: 10 sekundi perfekcije - skok, sprint, pas sve je savršeno! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

N'Golo Kante pomera granice, jednostavno ne ume da pogreši.

Gledaćemo englesko finale Lige šampiona, a jedan od najzaslužnijih za to je N'Golo Kante! 

Neverovatni vezista Čelsija je imao nezaboravnu pratiju protiv Real Madrida i sada će se u finalu sastati sa svojim bivšim saigračem iz Lestera Rijadom Marezom. 

Čovek koji nas oduševljava svojim igrama na terenu i svojom normalnošću i skormnošću van terena protiv Reala je bio bez greške, a to se najbolje videlo u situaciji kod drugog gola "plavaca". 

U samom finišu meča u Londonu Mejson Maunt je dao gol, Kristijan Pulišić je asistirao, ali ničega od toga ne bi bilo da N'Golo Kante nije priredio 10 sekundi apsolutne fudbalske perfekcije. 

Cela akcija je počela tako što se omaleni francuski vezista našao u skoku sa Karimom Benzemom. Ne samo da je uspeo da skoči pored mnogo višeg igrača već ga je naterao da vrati loptu nazad i tu je sve krenulo. 

Potom je Kante krenuo u neverovatan sprint, dok su svi ostali mirno stajali čekajući na svojim mestima. Kante je opet pokazao koliko razume fudbal, koliko oseća priliku i sada se stuštio ka lopti. 

Naćo nije očekivao ovo, pa nije uspeo da primi pas već mu je Kante "bez pitanja" oduzeo loptu. Potom je usledila lekcija za one koji misle da on dodaje samo prvom do sebe. Povukao je loptu u sredinu, otvorio prostor, dodao na stranu do Pulišića.

Sjajno se kretao u centru kaznenog prostora, odvukao čak jednog igrača na sebe i time omogućio prostor da Maunt postigne gol. 

N'Golo Kante nije jedan običan defanzivni vezista. On je najbolji na svetu.