Nije trenutak

TRENERU, LOŠA TI JE TAKTIKA! BRAZILAC SE POBUNIO PA "POPIO" KAZNU: Ko će sad u Realu da igra odbranu?

Autor Tamara Ranković

"Kraljevski klub" već ima poteškoća sa defanzivom, a ovo je samo kap koja je prelila čašu

Izvor: Profimedia

Fudbalski velikan nakon poraza u polufinalu Lige šampiona okrenut je La Ligi, ali ni tu neće biti lako da se izbore sa rivalima s obzirom na probleme.

Real Madrid na mukama je zbog defanzivne linije, a na narednoj utakmici neće biti ni fudbaler koji značajno doprinosi na poziciji beka, Brazilac Marselo.

Kako prenosi "Goal" trener "kraljeva" Zinedin Zidan posvađao se sa Marselom zbog taktike koju fudbaler ne podržava. Naime, Brazilac se ne slaže sa Zidanovim odlukama za sastav u utakmicama tokom sezone.

Od ukupno 35 odigranih duela u španskom prvenstvu Marselo je igrao na 15 utakmica, a mediji prenose da on nije jedini koji je frustriran odlukom Zidana.

Pitanje je koliko je dobar trenutak za svađu i prepirku kada u realu nema ni Danija Karvahala, Ferlanda Mendija, Sergija Ramosa, Lukasa Vaskeza i Rafaela Varanea, a svi oni igraju na odbrambenim pozicijama.

Tako će "kraljevski klub" uz silne nedostake u defanzivi da izađe na megdan Granadi u 36. kolu La lige u kojem Real mora da slavi kako bi se približio lideru tabele Atletiku.