LUDNICA!

PARTIZANOVAC I ZVEZDAŠ DONOSE TITULU U BANJALUKU! Borac je ovo čekao 10 GODINA i na 3 boda je od trofeja (FOTO/VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Bivši igrači beogradskih "večitih" dali su golove u verovatno presudnoj pobedi za veliki uspeh Borca!

Izvor: MN Press

Velika pobeda Borca u Sarajevu protiv Željezničara (2:1) i ogroman korak ka tituli!

Golovima bivših igrača Partizana i Crvene zvezde, Gorana Zakarića i Dejana Melega, ekipa Marka Maksimovića ostvarila je veliku i moguće presudnu pobedu u borbi za naslov šampiona BiH.

Sada je za povratak titule u Banjaluku potrebno da Borac u sledećem kolu pobedu Tuzla siti, a onda će početi veliko slavlje, kakvo je bilo i večeras.

U nedelju u toku večeri navijači su dočekali su ekspediciju "crveno-plavih" na Gradskom stadionu, pa su vatrenim dočekom nagradili tim za možda odlučujući korak ka slavlju i plasmanu u kvalifikacije za Ligu šampiona..

Sarajevo je opet kiksnulo (0:0 protiv Mladosti), tako da je Borcu potrebna još samo jedna pobjeda u poslednja dva kola. Prvo će narednog vikenda ugostiti Tuzlu siti i eventualnim trijumfom, bez obzira na rezultate Sarajlija, zvanično bi Banjalučani po drugi put u istoriji osvojili Premijer ligu BiH.

Nakon toga, ostaje još duel sa Slobodom na "Tušnju", koji bi, u slučaju pobede narednog vikenda, bio bez rezultatskog značaja i Maksimović bi mogao da odmori igrače koji su izdržali najveći teret tokom prolećnog dijela sezone i sačuva ih za meč finala Kupa BiH protiv Sarajeva 26. maja.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt