DOBRO PAMTI SVE

LJUBIMCU GROBARA NEDOSTAJE PARTIZAN, HOĆE DA SE VRATI? Zbog jednog njegovog poteza, navijači su u transu! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Posle ovih objavljenih poruka, odmah je Instagram profil Brazilca bio zatrpan porukama navijača Partizana.

Izvor: MN Press

Iz Partizana je nedavno bilo najavljeno da će klub gledati ka igračima koji se nekada nosili crno-beli dres kao mogućim pojačanjima ovog leta.

Već smo pravili analizu koji igrači bi mogli da budu povratnici u Partizan tokom prelaznog roka, a sada je miljenik "Grobara" dodatno razgalio maštu među navijačima!

Leonardo da Silva Souza prisetio se na šampionske dane u Partizanu i tako naterao mnoge navijače crno-belih da se nadaju njegovom povratku u klub!

Brazilac je bio igrač Partizana u sezoni 2016/17, kada je "parni valjak" poslednji put osvojio titulu prvaka Srbije, a Leonardo je na svom Instagramu izazvao euforiju među "Grobarima".

"Pravi šampion je onaj ko osvaja najveće trofeje, a Bog je hteo da ja osvojim ovaj i pokažem ko je pravi šampion", napisao je Leonardo na portugalskom i engleskom.

Takođe, još jedna fotografija Leonarda je bila u centru pažnje, a nju je Brazilac okačio na Instagram "stori". On je objavio fotografiju na kojoj drži tri prsta, kao tradicionalni srpski pozdrav, a uz fotografiju idu i vrlo važne reči:

"Bog mi je dao velika iskušenja. Ali ja sam siguran da će me Bog pogledati. Vratiću se s jednom nogom i biću šampion", glasila je Leonardova neobična poruka. Da li je zaista mislio na Partizan, ostaje da se vidi...

Izvor: Instagram/leo42/Printscreen

Naravno, glavni adut koji Leonardo ima u eventualnom povratku u Partizan je taj što je od februara slobodan igrač nakon završetka angažmana sa Šababom iz Dubaija, pa bi bez brige o obeštećenju mogao da pronađe novi klub. Ipak, pitanje je koliko je Partizan zaista zainteresovan i kolike bi finansijske zahteve imao Brazilac...