Neverovatno?

ŠOK! ZVEZDA REALA MENJA SPORT OVOG LETA: Igra EURO 2020 i odlazi u fudbalsku penziju?!

Autor Dušan Ninković

Godinama je želeo da napusti Madrid, a sada je spreman da se odrekne novca kako bi se penzionisao.

Izvor: Profimedia

Tokom prethodne decenije jedan od najboljih fudbalera u Evropi, a sada spreman za šokantan kraj. Garet Bejl (31) je spreman da pregovara sa Real Madridom oko raskida ugovora i penzionisanja, čim prođe Evropsko prvenstvo!

Bejl će predvoditi Velšane na tom takmičenja, gde će im biti jako teško da ponovo uspeh iz 2016. godine, a zatim verovatno okačiti kopačke o klin. Razlog leži u tome što Bejl planira da se posveti profesionalnoj karijeri u golfu.

Zvuči suludo, ali je Velšanin tako odlučio.

Španski mediji pišu da je garet već najavio razgovor klupskim čelnicima, da je spreman za raskid ugovora na svoju štetu i da nema nameru da u narednoj sezoni igra za tim iz Madrida. Isti izvori navode da bi se fudbaler iz Velsa odrekao 50% svoje zarade za raskid saradnje.

To Realu verovatno nije preveliki udarac na planove, jer Velšanin nije ni bio u klubu prethodne sezone.

Priča o njegovom penzionisanju mogla bi da se ispostavi kao tačna ukoliko mu Madriđani dozvole da raskine ugovor tokom ovog leta.

U tom slučaju, velški fudbaler bi objavio kraj profesionalne karijere, a zatim se okrenuo svojoj drugoj strasti. Poznato je da je i u Madridu, kada nije bio u prvom planu Reala, voleo da igra golf i tako troši svoje slobodno vreme.

Sada razmišlja o karijeri profesionalnog golfera, putovanjima na turnire i takmičenju protiv najboljih igrača na svetu!

Na Evropskom prvenstvu ovog leta Vels će biti smešten u grupu A sa Italijom, Švajcarskom i Turskom, što bi mogli da budu poslednji mečevi koje je odigrao Garet Bejl u karijeri. Tokom aktivnog igranja fudbala osvojio je 13 trofeja, sve u dresu Real Madrida.