OPA!

FRKA! FRANCUZI U HAOSU PRED EURO, OTKRIVEN SUKOB ZVEZDA: Prozvao Mbapea pred svima, ovaj hteo da napravi SKANDAL!

Autor Nebojša Marković

Vesti koje navijači Francuske ne bi voleli da vide dan pre početka turnira.

Izvor: Profimedia

Evropsko prvenstvo samo što nije počelo, a u redovima svetskog šampiona - frka!

Brutalan napad reprezentacije Francuske drma tenzija toliko da je među zvezdama tima došlo do rasprave koja se prelila u javnost.

Karim Benzema se vratio u reprezentaciju, doživeo povredu, a odmah potom došlo je do sukoba Olivijea Žirua i Kilijana Mbapea.

Na prijateljskom meču Francuske protiv Bugarske, u kojem su svetski prvaci slavili 3:0, povatnik u selekciju Benzema doživeo je udarac zbog kojeg je napustio igru.

Njega je zamenio Žiru kojem je bio potrebno samo sedam minuta da postigne dva gola, ali njegova izjava posle meča bila je okidač za kraj "medenog meseca" u timu Francuske.

"Određeni pojedinci mi nisu dovoljno često dodavali loptu", izjavio je Žiru za medije posle meča, reklo bi se krajnje nepotrebno.

Francuski mediji poput "L'Ekipa" sada pišu da je Mbape bio besan kada je čuo ove reči, jer se osetio prozvanim, kao igrač koji je uz Žirua nastupio u napadu Francuske.

Isti list piše da je Mbape bio čak spreman da upadne na konferenciju za medije i odgovori Žiruu pred svima, ali do toga nije došlo. Atmosfera je izgleda počela da se kvari i u redovima glavnog favorita za osvajanje Evropskog prvenstva...