OSTAO PRIBRAN!

ON JE HEROJ DANA! VADIO ERIKSENU JEZIK, ŠTITIO GA TELOM: Tešio mu je devojku, ali nije mogao da završi meč!

Autor Nebojša Marković

Bio je vrlo pribran u dramatičnoj situaciji!

Jezive scene viđene su u Kopenhagenu na utakmici Danske i Finske, kada se Kristijan Eriksen srušio na terenu, a lekari mu se potom na licu mesta borili za život.

Veliki heroj u tim dramatičnim trenucima bio je Eriksenov kapiten Simon Kjer!

Kapiten Danske je prvi bio priseban da brzo reaguje i pritrči Eriksenu, a svetski mediji pišu da je baš on bio taj koji se postarao da kod Eriksena ne dođe do gušenja i da ga je postavio tako da lekari mogu brzo da reaguju po ulasku na teren.

Tragedija je bila izbegnuta u tim trenucima, Eriksen je još dugo ostao da leži, a njegovi saigrači su svojim telima sprečavali kamere da snime šta se događa sa zvezdom njihovog tima.

/Pažnja: Uznemirujuće fotografije/

Fudbaler Intera je bio i priključen na kiseonik, a u tim trenucima na teren stadiona "Parken" sišla je i Eriksenova devojka Sabrina Kvist Jensen.

Uplakanu Sabrinu je u tim trenucima pored aut linije tešio baš Simon Kjer, a kasnije je iz Danske stigla potvrda da je Eriksen prebačen u bolnicu i da je njegovo stanje stabilno.

Kada je meč nastavljen u 20.30 časova, Kjer nije mogao da dugo ostane, jer je očigledno bio previše uzdrman. Zadržao se još 30 minuta na terenu i morao je da izađe iz igre.