Fotografije iz Madrida

LUKA JOVIĆ SE VRATIO U REAL MADRID: Sada je kod Karla Anćelotija, došao je po drugu šansu! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Real Madrid je počeo pripreme za novu sezonu, a Luka Jović je ponovo tu.

Izvor: realmadrid.com/screenshot

Real Madrid počeo je pripreme za novu sezonu u "skraćenom" sastavu, a na prvom treningu pod vođstvom legendarnog Karla Anćelotija pojavio se i srpski centarfor Luka Jović (23).

Reprezentativac naše zemlje vratio se sa pozajmice u Ajntrahtu, na kojoj je dao četiri gola za polusezonu i sada će hteti da se dokaže "Don Karlu" i da ostane u Madridu.

Poznato je da mu Zinedin Zidan nije verovao i da mu nije davao šansu u kontinuitetu. Jović će zato pokušati da se dokaže Italijanu, iako se nagađa da bi Anćeloti mogao da dovede sa sobom napadača iz Evertona.

U svakom slučaju, Jović je ponovo u dresu kluba za koji je potpisao pre dva leta, u rekordnom transferu nekog srpskog fudbalera. Podsetimo, "kraljevski klub" platio ga je 60 miliona evra i dao mu šestogodišnji ugovor, ali mu posle toga nije dao dovoljno prilike da igra, iako je i Jović dovodio sebe u probleme van terena.

Sada je ponovo na istom mestu, iskusniji i spremniji da se dokaže. Na prvom treningu sreo je stare saigrače, Marsela, Danija Karvahala, Lukasa Vaskeza, Ferlana Mendija...

Pogledajte kako je izgledao novi Jovićev početak na prvom Realovom treningu za takmičarsku 2021/22, na kojem naravno nisu bili brojni igrači koji igraju ili su igrali za reprezentacije na Evropskom prvenstvu ili na Kupu Amerike.