Počivaj u miru!

LEGENDE SRPSKOG FUDBALA ISPRATILE RADOMIRA ANTIĆA: Sahranjen u svom Užicu, najavljena i velika počast za njega!

Autor Nikola Lalović

Radomir Antić je po svojoj želji kremiran i sahranjen u svom Užicu.

Izvor: MN Press

Radomir Antić je po svojoj želji sahranjen u svom Užicu na groblju Dovarje. Legendarni fudbalski trener sa sjajnom igračkom karijerom preminuo je 6. aprila u Madridu, a sada je pred velikim brojem fudbalskih legendi sahranjen. 

Prvo je održan komemorativni skup na kome je najavljena velika počast za srpskog trenera. U narednim danima bi stadion u Užicu mogao da ponese njegovo ime!

Na sahrani je osim rodbine i prijatelja bilo mnogo legendi sa fudbalskih terena pa su tako među okupljenima bili: Dejan Stanković, Nemanja Vidić, Vladimir Petrović Pižon, Boško Đurovski,Nenad Milijaš,Zoran Njeguš, Goran Pandurović,  Milan Lane Jovanović, Gordan Petrić, Bata Mirković... 

Naravno tu su bile i druge legende poput Vlada Divca, Nikole Lončara i Miroslava Radoševića. 

"Bili smo opčinjeni njegovim talentom, kako je igrao, kako je kasnije, kao trener, vodio treninge. On je čovek koji je vratio veru naroda u srpski fudbal u kult reprezentacije one za koju se gine, umesto da se čuvaju noge i kalkulišu novi ugovori,, smenili su ga moćnici da ih ne ugrozi, bio je previše voljen i popularan. Kako i da ne bude, jedini trener u istoriji sve tri fudbalske veličine Španije - Reala, Barselone, Atletika Madrid", rekao je Dragana Subotića.

Pogledajte ko je sve otišao da isprati velikog Radomira Antića: