AU!

SENZACIJA! ČELSI VRAĆA AZARA ZA UPOLA MANJE NOVCA: Ugojio se i nije onaj stari, ali ga vole!

Autor Milutin Vujičić

Eden Azar je ponovo interesantan Čelsiju, iako je pre dve godine otišao u Real Madrid kako bi osvojio Ligu šampiona.

Izvor: Profimedia

Eden Azar je pre dve godine napustio Čelsi jer je smatrao da ne može više da postigne u ovom klubu, pa je obukao dres Real Madrida u transferu koji bi mogao da dostigne i 150 miliona evra.

Šta se desilo u međuvremenu? Azar je doživeo "mali milion povreda" u Real Madridu, postigao je tek pet golova, dok je Čelsi za to vreme osvojio Ligu šampiona i igrao strašan fudbal kod Tomasa Tuhela, a pojavila se informacija da bi i Belgijanac mogao da bude deo tog projekta...

"Marka" prenosi da je Čelsi kontaktirao Real Madrid i predložio im transfer pošto je i "kraljevskom klubu" neophodan novac, ali bi tražili oko 60 miliona evra za igrača koji je u velikom padu.

Čelsi brine i to što je Azar jedan od najplaćenijih fudbalera sveta i teško bi mogli da mu ponude taj novac, dok je prioritet dolazak centralnog napadača i pre svega "plavci" pokušavaju da pronađu novac kojim bi mogli da plate Erlinga Holanda ili čak Roberta Levandovskog.

Kada su u svlačionici Čelsija čuli za ovu informaciju, obradovali su se da bi Azar mogao da se vrati jer je ostavio dubok trag za sedam sezona, ali pitanje je da li će doći do "dila".

Fudbaler koji je ponikao u Lilu je u dresu Čelsija odigrao 352 utakmice i postigao 110 golova.