NOVA IDEJA!

MONDO SAZNAJE - "ZLATNI ORLIĆ" NA METI PARTIZANA: Stojković je otišao, a golman Olimpijakosa je u igri!

Autor Nebojša Marković

Partizan je u potrazi za novim golmanom, a to bi mogao da bude Stefan Čupić iz Olimpijakosa.

Izvor: MNPress

Partizan je ostao bez kapitena i prvog golmana Vladimira Stojkovića koji se seli u Saudijsku Arabiju, a crno-beli su odmah krenuli u potragu za njegovom zamenom!

Crno-beli imaju trenutno trojicu golmana u rosteru i žele da do kraja prelaznog roka angažuju još jednog koji ima više iskustva, a kako MONDO saznaje jedan od kandidata za novu "jedinicu" je i naš bivši mladi reprezentativac Stefan Čupić (27).

U pitanju je čuvar mreže nikozijskog Olimpijakosa koji je ponikao u OFK Beogradu, a čija je dosadašnja karijera bila veoma "prošarana" jer je bio i u Norveškoj, Jermeniji...

Čupić je od januara na Kipru i nastupio je na ukupno tri utakmice za ovaj klub, a u slučaju dolaska u Partizan zaoštrio bi konkurenciju među stativama i Aleksandra Stanojevića stavio na "slatke muke" pošto su tu još Aleksandar Popović i Nemanja Stevanović, odnosno mladi Lazar Slavković.

"Mogu da kažem da su ostvareni prvi kontakti s Partizanom, ali ja sam i dalje na Kipru i pod ugovorom sam sa Olimpijakosom. Mislim da ne moram da naglašavam koliko bi mi značilo igranje za takav klub kao što je Partizan", rekao je Stefan Čupić za MONDO.

Možda će vas zanimati

Golman iz Niša je osvojio tri trofeja sa Araratom u Jermeniji pre selidbe na Kipar, a pamti se da je bio i deo generacije U19 reprezentacije Srbije koja je 2013. godine osvojila Evropsko prvenstvo.

Osim njega, kao kandidat za mesto golmana Partizana u 2021/22 spominje se i Dušan Marković.