Nestvarno!

JOVETIĆ IZLUDEO VAN DAJKA I ROBERTSONA - STEVAN JE KLASA: Dva driblinga, pa gol, a igrači Liverpula u šoku! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Stevan Jovetić pojačao Hertu i odmah pomutio pamet dvojici defanzivaca Liverpula, na prijatlejskom susretu nemačkog i engleskog kluba.

Izvor: Twitter/Printscreen/@kushveersingh14

Da ga povrede nisu pratile kroz celu karijeru, kakav bi samo igrač bio Stevan Jovetić! Maestralan.

Kvalitet nikada nije bio sporan, a dugogodišnji reprezentativac Crne Gore, bivši fudbaler Partizana i novo pojačanje Herte retko je uspevao da uhvati pravi ritam baš zbog odsustva sa terena. Mučile su ga povrede pa nismo dovoljno puta gledali kako najskuplje svetske defanzivce ''šalje po burek''. Večeras je to radio Virdžilu van Dajku i Endiju Robertsonu.

Na prijateljskom susretu Herte i Liverpula viđeno je čak sedam golova (4:3), a posebno lep bio je Jovetićev drugi na meču, u 80. minutu. To je bio poslednji gol Herte na ovom susretu, a nekadašnji fudbaler beogradskih crno-belih, Fiorentine, Mančester sitija, Intera, Sevilje i Monaka je doneo prednost od 4:2.

Liverpul do kraja susreta nije uspeo da izjednači već samo da prepolovi zaostatak, a o potezu Crnogorca pričaće narednih dana cela fudbalska Evropa.

Izlomio je jednog od najboljih defanzivaca današnjice Virdžila van Dajka, koji je samo ''ispao'' iz njihovog duela, a zatim je neverovatnim lažnjakom naterao Robertsona da prokliza kroz kazneni prostor. Majstorski driblinzi novog pojačanja tima iz Berlina.

Pogledajte majstoriju Stevana Jovetića: