NALJUTIO SE!

NATHO ZAGRMEO NA SUDIJE - ODLUČILE SU MEČ: Pobesneo zbog penala, pa obećao pobedu Partizana!

Autor Milutin Vujičić

Bibars Natho je odmah reagovao posle dosuđenog penala, a nije mogao da oćuti ni ruskim novinarima.

Izvor: MN Press

Partizan se iz Sočija vratio sa relativno dobrim rezultatom (1:1), ali nisu bili zadovoljni crno-beli mnogim stvarima koje su se desile u Rusiji pošto su - bilo je očigledno - sudija ih je oštetio.

Penal koji je dosuđen za Soči bio je za faul van kaznenog prostora, a najbizarnije od svega je što je glavni sudija pokazao na "kreč" tek kada je porazgovarao sa pomoćnim sudijom - koji teško da je mogao da vidi gde se dogodio prekršaj jer mu je pogled bio zaklonjen.

I dok trener crno-belih Aleksandar Stanojević nije želeo da govori o penalu, poručivši medijima "da sami sude" o tome, međutim izraelski fudbaler Bibars Natho nije mogao da oćuti na pitanje ruskih novinara.

"Bio je ovo težak meč, vreme nam je otežalo igru... Za nas 1:1 uopšte nije loš rezultat, ali mislim da je sudija odlučio konačan ishod meča i to mi se ne sviđa", zagrmeo je Bibars Natho koji je bio i najglasniji kod sudija kada je došlo do promene odluke i dosuđenog jedanaesterca.

Natho vrlo dobro poznaje rusku Premijer ligu, a nada se prolasku Partizana u revanšu u Beogradu (12. avgust).

"Znali smo da je Soči jak klub koji je prošle sezone završio na petom mestu u Premijer ligi. Siguran sam da su sjajan tim, a od ranije znam da nije lako igrati u Rusiji... Očekivali smo dobru borbu, ali ovo nije loš rezultat", rekao je Natho i zaključio:

"Sada želimo pobedu kod kuće".