PRVA REAKCIJA

SVI ZASLUŽUJEMO KRITIKE, ZVEZDA NE SME ONAKO DA IZGLEDA! Oglasio se Terzić - Razočaran sam, nećemo se sakrivati!

Autor Milutin Vujičić

Generalni direktor Zvezde reagovao posle neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je u Tiraspolju ostala bez šansi da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona. Stali su u trećem kolu, nisu ni stigli do meča sa zagrebačkim Dinamom, a navijači su veoma razočarani.

Nakon što je Dejan Stanković istakao da je krivica na njemu, a Mitar Mrkela na igračima, oglasio se i generalni direktor Zvezdan Terzić koji je istakao da će ga ovaj poraz dugo boleti jer je je ulog bio veliki. Međutim, ističe da je sada potpuni fokus na ulasku u Ligu Evrope - u koju moraju preko Kluža.

"Razočaran sam. I kao navijač i kao direktor. Odigrali smo ispod svakog nivoa, nedopustivo je da Crvena zvezda ispadne od Šerifa u dve utakmice. Ovo nije bila realna slika vrednosti našeg tima. Imamo grupu izvanrednih igrača i odličan stručni štab ali već dugo ne možemo da uhvatimo pravu formu. Ovo nije poraz kao neki drugi, ovaj će da boli dugo, jer je ulog bio veliki, a mi nismo bili pravi. Imali smo velike ambicije a nismo bili na visini zadatka. Niko od nas", rekao je Terzić za zvanični sajt kluba i potom dodao:

"Svi zaslužujemo kritike jer Crvena zvezda ne sme da izgleda onako kao sinoć".

Generalni direktor Zvezde okrenuo se meču sa Klužom, a prostor za analizu urađenog ostavlja za kasnije.

"Sada moramo da budemo hrabri i pametni, da se fokusiramo na utakmice sa rumunskim Klužom i da peti put zaredom izborimo plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja. Posle toga ćemo da napravimo ozbiljnu analizu da vidimo gde se grešilo i donećemo adekvatne odluke", rekao je Terzić i zaključio.

"Crvena zvezda se neće sakrivati iza objašnjenja ni zbog sebe ni zbog armije vernih navijača, već će kao i uvek tražiti rešenja, da zaigramo onako kako Zvezda zaslužuje i budemo tamo gde pripadamo, a to je društvo najboljih".