PROMENA PLANA

PARTIZAN PRESKAČE SUPERLIGU, BEZ UTAKMICE ZA VIKEND: Metalac ipak ne stiže u Beograd, previše je problema

Autor Nebojša Marković

Posle meča sa Sočijem, doneta odluka da crno-beli predstojećeg vikenda nemaju obaveza u domaćem šampionatu.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana uspeli su da se posle mnogo muka plasiraju u plej-of za ulazak u Konferencijsku ligu, a već dan kasnije postalo je jasno:

Crno-beli ovog vikenda neće imati obaveza u Superligi Srbije.

Partizan je boljim izvođenjem jedanaesteraca eliminisao Soči i tako zaokružio "ludu evropsku noć", ali su brojne povrede i kadrovski problemi naterali crno-bele na ovakav potez.

Zato meč Partizana i Metalca koji je bio zakazan za nedelju 15. avgusta ipak neće biti odigran.

Taj meč biće odložen za neki naredni termin, a iz Humske su se obratili Zajednici Superlige zbog velikih problema koje imaju pred nastavak sezone i ključne mečeve u UEFA takmičenju.

Nemanja Jović je već propustio tri utakmice zbog povrede, AleksandarŠćekić ima problem sa primicačem već dosta dugo, Danilo Pantić nije igrao u četvrtak zbog povrede tokom zagrevanja, ali daleko od toga da je to sve.

Aleksandar Miljković i Ivan Obradović su i dalje vrlo roviti, dok je Aleksandar Lutovac van stroja nakon smrtnog slučaja u porodici. Kada se na to doda i premor posle iscrpljujućeg meča sa Sočijem i teškog gostovanja u Novom Pazaru koje se odužilo, a ekipa se vraćala za Beograd tokom noći - stvar je jasna.

Metalac je prihvatio molbu Partizana, kao i Zajednica Superlige, pa će tako naredni meč crno-belih biti igran sledećeg četvrtka protiv Santa Klare, na Azorskim ostrvima u Portugalu.

Taj meč igra se u kasnom terminu od 22.30 časova.