ŠOK

BOMBA! REAL MADRID HOĆE U PREMIJER LIGU? Španija bruji - istupaju iz Primere zbog svađe, već zvali Engleze!

Autor Nemanja Stanojčić

Florentino Perez je ljut na Havijera Tebasa i želi da napravi ekstremne korake

Izvor: Profimedia

Pokušali su sa Superligom, nije uspelo, pa su sada spremni za novi ekstremni korak - napuštanje Primere.

Florentino Perez, prvi čovek madridskog Reala, je u ratu sa predsednikom španske lige Havijerom Tebasom. Zbog problema sa novcem i svih dešavanja žele da naprave neočekivani potez.

Španski "Mundo Deportivo" pod vinjetom ekskluzivno tvrdi da Real želi da istupi iz lige i da se preseli u Premijer ligu!

"Real već nedeljama izučava mogućnosti oko istupanja iz Primere, što nam je i potvrđeno. Bomba svetskih razmera bi mogla da eksplodira. Zasićeni su problemima i preprekama koje imaju sa Tebasom i pokušavaju da pronađu saradnike za prelazak u Premijer ligu. Doduše, skupljali su inforamcije i o Seriji A i Bundesligi", navodi se u tekstu.

Perez je sa Andreom Anjelijem i najjačim premijerligaškim klubovima pokušao da osnuje Superligu Evrope, ali je ta ideja brzo pala u vodu. Sada pokušava na sve načine da dođe do nove finansijske injekcije.

Nije tajna da Madriđani žele nova pojačanja, da im je meta Kilijan Mbape, mada je jasno da u ovom momentu nemaju sredstava za to.

Inače, ovo nije prvi put da je Perez pokušao ovako nešto, pošto je 2019. godine želeo da preseli košarkašku sekciju Reala u NBA ligu. Nastavljaju se njegove ludosti ovog leta, pošto su se tokom prethodnih meseci pojavljivali skandalozni snimci.