PROBLEM

"BOLNICA" U HUMSKOJ - 4 PRVOTIMCA POVREĐENA: Stanojević u problemu, menja ceo vezni red za Santa Klaru!?

Autor Milutin Vujičić

Ozbiljni problemi za Aleksandra Stanojevića pred Santa Klaru.

Izvor: MN Press

Partizan se krenuo na dug put, ali sve više problema mori trenera Aleksandra Stanojevića.

U početku je to bila glavobolja zbog putovanja dugog 4.000 kilometara i čudnog termina (22.30) u plej-ofu za Konferencijsku ligu, međutim sada su povrede u fokusu jer Partizan neće imati najjači tim protiv Santa Klare.

Prvo je iz stroja ispao Danilo Pantić, za koga se već traži zamena, potom je postalo jasno da se Nemanja Jović neće oporaviti na vreme za meč u Portugalu, dok je Stanojević najverovatnije ostao i bez "osovine" u veznom redu koja je izuzetno značajna za srpskog vicešampiona.

Saša Zdjelar definitivno neće putovati u Portugal, dok je sada pod velikim znakom pitanja za meč i njegov partner na sredini terena Aleksandar Šćekić.

Već duže vreme ga muči povreda primicača i zbog toga u ponedeljak nije bio na treningu Partizana, ali je ipak otputovao sa timom. Lekarski tim će u poslednji čas proceniti da li reprezentativac Crne Gore može da igra, a ako to ne bude slučaj - jasno je da je Stanojeviću sužen izbor u vezi.

Tandem zadnjih veznih bi u tom slučaju najverovatnije činili Miloš Jojić i Bibars Natho koji su potpuno drugi profil igrača u odnosu na "bedem" koji su oformili Šćekić i Zdjelar.

Dobra vest je da se Aleksandar Lutovac vratio treninzima, pa je sada bolja situacija na desnom beku.

Trener Aleksandar Stanojević poveo je 22 igrača na gostovanje.

GOLMANI: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač;

ODBRANA: Ivan Obradović, Siniša Saničanin, Slobodan Urošević, Igor Vujačić, Aleksandar Miljković, Marko Živković, Bojan Ostojić;

VEZNI RED: Milan Smiljanić, Lazar Pavlović, Miloš Jojić, Nikola Terzić, Lazar Marković, Aleksandar Lutovac, Filip Holender, Sejduba Suma, Bibars Natho;

NAPAD: Marko Milovanović, Rikardo Gomeš, Samed Baždar.

(MONDO/Sportski žurnal)