ZAOKRET

VELEOBRT - GVARDIOLA KRADE VLAHOVIĆA! Umesto u Madrid Dušan bi mogao u Mančester: Poznata je cena, jeftiniji je od Kejna

Autor Nemanja Stanojčić

Mančester siti se u poslednjem trenutku uključio u trku za Vlahovića

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je na izlaznim vratima Fiorentine. Momak koji je dao 21 gol na 37 mečeva u Seriji A prošle sezone je privukao veliko interesovanje.

Mnogi klubovi žele da ga vide u svojim redovima i u tome je prednjačio Atletiko Madrid.

Prema poslednjim najavama je prelazak kod Čola Simeonea delovao kao formalnost, ali bi mogao da se dogodi pravi veleobrt u poslednjem trenutku.

Novinarka Sara Meini sa RAI Toskana, koja je bliska klubu iz Firence navodi da se Mančester siti uključio u trku i da je Srbin već počeo pregovore sa klubom oko ličnih uslova.

Prema tim informacijama Siti je spreman da ponudi odmah 80 miliona evra što je za 10 miliona više od ponude iz Madrida i Fiorentina je spremna da na to pristane.

Poznato je da je Gvardioli neophodan napadač, pokušavali su na sve načine da angažuju Harija Kejna, ali Totenhem ne želi da proda prvu zvezdu tima. Čak ni za 150 miliona kolika je trenutna ponuda.

Vlahović je svakako jeftinija opcija od Kejna, a njegov golgeterski instinkt je tu. Sa zvezdama poput Kevina de Brujnea, Rahima Sterlinga, Deka Griliša bi mu sigurno bilo još lakše da trese mreže.