Ostaje?

ŠOK! VLAHOVIĆA TRAŽI POLA EVROPE, A ON NE MRDA IZ FIRENCE: Fiorentina spremila novi ugovor - Dušan potpisuje?!

Autor Dušan Ninković

Mladi srpski napadač mogao bi još jednu sezonu da provede u Fiorentini, a zatim ponovo bude dostupan na tržištu.

Izvor: Profimedia/Andrea Staccioli/Insidefoto/Sipa USA

Srpski fudbaler Dušan Vlahović nalazi se na meti Atletiko Madrida, Totenhema i Mančester sitija, ali postoji i opcija ostanka u Fiorentini. O tome mašta prvi čovek kluba koji je spreman da ponudi novi ugovor napadaču.

Roko Komiso otkrio je italijanskim medijima da će tim iz Firence pregovarati sa Vlahovićem oko novog ugovora, kako bi srpski golgeter još jednu sezonu ostao u Seriji A.

Ovu ekskluzivnu vest preneo je dobro obavešteni Fabricio Romano, a Komiso je to izjavio za RAI.

''Ne pokušavam da prodam Dušana Vlahovića. Ponudio sam mu novi ugovor sa povećanom platom. Postoje klubovi koji su zainteresovani da potpišu Vlahovića, ali ja želim da ostane još jednu sezonu. Nisam stavio cenu na njega'', rekao je Komiso.

Podsećamo, srpski fudbaler je zaludeo čitavu Evropu fenomenalnim partijama u prethodnoj sezoni. Bio je jedan od najboljih strelaca Serije A, a kako ima tek 21 godinu, njegovo angažovanje košta pravo malo bogatstvo.

Prvo se pričalo o 70 miliona iz Madrida, cifra bi mogla da bude veća ako Pep Gvardiolareši da kupi baš Dušana Vlahovića, a srpski napadač bi uskoro mogao da postane najskuplji srpski i balkanski fudbaler svih vremena.