Piksi zadovoljan

NE MORAM JA NIŠTA U ŽIVOTU, ALI TAJ DEČKO ME NATERAO DA GA POZOVEM: Piksija srpski biser oduševio posle dominacije u LŠ!

Autor Nikola Lalović

Crta se novo ime na spisku nacionalnog tima, a ako ovako nastavi mogao bi da bude redovan u reprezentaciji!

Izvor: YouTube/FSS, Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za Svetsko prvenstvu u Kataru mečevima sa Luksemburgom i Republikom Irskom, a pre toga će naš tim odigrati prijateljski meč sa Katarom. 

Pred te mečeve naciji se obratio selektor Dragan Stojković Piksi koji je i na ovom okupljanu pozvao neka nova imena. Jedan od potencijalnih novih reprezentativaca je i sjajni Veljko Birmančević. 

Krilni fudbaler je ove sezone prešao iz Čukaričkog u Malme, a fenomenalnim igrama u kvalifikacijama za Ligu šampiona privukao je pažnju na sebe. Selektor Stojković ga je posebno pohvalio. 

"Radi se o momku koji je već igrao za našu mladu reprezentaciju. Mene raduje kao selektora da sam video jedan momenat njegove odlične forme u poslednje vreme", otkrio je Piksi. 

On je dodao da je igrama u Malmeu Birmančević jednostavno "naterao" stručni štab reprezentacije da obrati pažnju na njega.

"Otkako je otišao u Malme, njegove igre su zaista na zavidnom nivou, njegovi golovi takođe i to je ono što me je i nateralo. Mislim ne moram ništa u životu, ali momak zaslužuje da bude na spisku. Formom, golovima i ponašanjem na terenu je zaslužio da bude na spisku", dodao je Stojković.