RAZVOD, PA VERIDBA!

ZVEZDA SITIJA OSTAVILA ŽENU ZBOG PRSATE PLAVUŠE: Suprugu zamenio influenserkom, ona bila u vezi s njegovim saigračem!

Autor Nebojša Marković

Rijad Marez privlači pažnju i svojim ljubavnim životom, a fudbaler Mančester sitija je nedugo nakon razvoda verio Britanku koja je već bila poznata po vezi sa drugim igračem "građana".

Izvor: Instagram/taylorwardx/ritajohalx/Printscreen

Rijad Marez je ponovo u centru pažnje zbog svog ljubavnog života. Zvezda Mančester sitija je prošlog vikenda bila na udaru njegove bivše supruge Rite Džohal.

Ona je "prozvala" Mareza da se mnogo promenio otkad je otišao u Mančester, a nju je Marez ostavio zbog mlađe devojke, Britanke Tejlor Vord!

Rita je u engleskim tabloidima pričala kako je zbog Mareza prešla u islam, a da je on po odlasku iz Lestera u redove "građana" postao druga osoba koja više nije marila za nju.

A ubrzo nakon razvoda, pročulo se i da je Marez u vezi sa 23-godišnjom Tejlor, popularnom britanskom influenserkom i Instagram modelom, koju je u međuvremenu verio!

Njen otac Ešli Vord je takođe bio igrač Mančester sitija i Lestera, baš kao Marez, a karijeru je završio 2005. kao napadač Šefild junajteda. Njena majka Don je bila i učesnica jednog rijaliti programa, a Tejlor Vord je na društvenim mrežama vrlo popularna zbog svog izgleda.

Nju na Instagramu prati 1.300.000 ljudi, gde objavljuje modne fotografije, ali često i one provokativnije prirode. Ova devojka je trenutno verena za Mareza, a zanimljivo je da je ona jedno vreme bila dovođena u vezu sa 10 godina starijim Serhiom Aguerom, Marezovim donedavnim saigračem iz Sitija!

Upoznajte Tejlor:

Marezova bivša supruga Rita Džohal nije komentarisala vezu Rijada i Vordove, ali je očigledno i ona odigrala ulogu da poznati fudbaler brzo preboli Ritu. Upoznajte i Marezovu bivšu suprugu: