Strašno!

SKANDAL! UHAPŠEN ŠTOPER OLIMPIJAKOSA I PORTUGALA: Nakon pljačke i otmice - SILOVANJE maloletnice?!

Autor Dušan Ninković

Iskusni Ruben Semedo uhapšen samo nekoliko sati nakon što se saznalo da je optužen za silovanje!

Izvor: MN PRess/IN TIME/Yorgos Matthaios

Gledali smo ga u Beogradu kako igra fudbal i u dresu Olimpijakosa i u dresu Portugala, a uskoro bi mogao da se nađe na dugogodišnjem izdržavanju zatvorske kazne. Snažni defanzivac Ruben Semedo uhapšen jenakon optužbi koje je jedna maloletna osoba podnela protiv njega.

Fudbaler Olimpijakosa sumnjiči se da je silovao neimenovanu devojku (17), nakon što su se našli u jednom klubu, a nakon što je on popio nekoliko alkoholnih pića uputili su se ka njegovoj kući.

Devojka je odmah prijavila zločin, a Semedo je u toku dana uhapšen!

To nije prvi put da ovaj fudbaler ima problema sa zakonom. Zapravo, njemu je to prilično uobičajena situacija, a široka je lepeza incidenata koje je napravio. U januaru 2018. godine je pravio probleme u jednom baru u Valensiji, gde je mahao pištoljem iz kog je čak i zapucao.

Od manjih incidenata izdvaja se nekoliko tuča sa konobarima i drugim gostima u noćnim klubovima, vožnja bez dozvole i u alkoholisanom stanju, ali bilo je i ozbiljnih stvari. Semedo je svojevremeno bio u zatvoru, čak pet meseci i izašao je tek nakon plaćene kaucije od 30 hiljada evra.

Sukob sa nepoznatim čovekom, kojeg je zatim pratio do kuće, kidnapovao i opljačkao najveći je problem koji je napravio. U tom poduhvatu pomogao mu je brat i nekoliko prijatelja, koji su takođe biti optuženi.

Štoper je ne tako davno osuđen i na pet godina zatvora uslovno, a ni tu nije kraj...

Problematični fudbaler je svojevremeno imao višegodišnju zabranu ulaska u Španiju u kojoj je napravio incidente, a mnogi veruju da je Vulverhempton odustao od transfera zbog debljine njegovog dosijea. Iako ima fudbalske kvalitete, ovog leta se nije preselio u Premijer ligu jer su ''Vukovi'' odustali od posla.