Gotovo!

REAL PREKINUO PREGOVORE, MBAPE NE DOLAZI! Propao posao, ali Kilijan neće da ostane u Parizu!

Autor Dušan Ninković

Neverovatni detalji pregovora dva nestvarno bogata fudbalska kluba.

Izvor: Profimedia

Transfer saga je prekinuta - Real Madrid se povukao iz pregovora za Kilijana Mbapea! Iako je ovo trebalo da bude jedan u nizu transfera koji će obeležiti leto, mladi francuski fudbaler koji je sinoć postigao dva gola za sada ostaje u Parizu.

Španski tim je morao da odustane od pregovora za napadača, iako su po informacijama iz Španije bili spremni da njegovu slobodu ovog leta plate čak 200 miliona evra. Narednog leta mogli bi da ga dobiju bez obeštećenja, kada postane slobodan igrač.

Ekskluzivne informacije o detaljima pregovora donosi dobro obavešteni ''Radio Monako'' koji tvrdi da se velikan iz Madrida povukao iz pregovora jer nisu uspeli da pronađu zajednički jezik sa PSŽ-om.

Florentino Perez i njegov tim pokušali su prvo ponudom od 160 miliona evr, a zatim i ponudom od 180 miliona i dodatnim bonusima da ubedi čelnike tima iz Pariza, ali to nije uspela. Nakon što na drugu ponudu nisu dobili direktan odgovor, pregovarači iz Madrida odlučili su da se povuku i da ne pošalju treći predlog u Pariz.

Za to vreme, postoje i informacije o samom igraču.

Njemu narednog leta ističe ugovor i PSŽ je želeo da produži saradnju na još nekoliko sezona, ali...

Italijanski novinar Tankredi Palmeri ima informaciju da je Kilijan Mbape odbio da produži ugovor sa Parižanima! Iako bi ga 40 miliona po sezoni učinilo najplaćenijim fudbalerom na svetu, on nije pristao da ostane u Parizu i nakon narednog leta, kada mu ističe sadašnji ugovor.