BOMBA!

LUDILO - REAL SPREMIO JOŠ JEDNU PONUDU ZA MBAPEA: Na stolu 220 miliona evra, Parižani moraju da se jave!

Autor Dušan Ninković

Francuski fudbaler ipak bi mogao da promeni sredinu pre ponoći!

Izvor: MN Press

Treća ponuda nije bila dovoljno dobra, pa PSŽ nije želeo ni da odgovori na nju. Delovalo je da tad Real Madrid odustaje od pregovora, ali nije kraj - najveća transfer saga uzbudljivog leta dobija i ponoćni čin!

Spremio je Real Madrid čak 220 miliona evra za Kilijana Mbapea, koji narednog leta postaje slobodan igrač! Sada Parižani moraju da odgovore, jer su svesni da reprezentativac Francuske u narednih godinu dana neće pristati na novi ugovor.

Dogovora, pa čak ni odgovora na ponudu Madriđana nema, ali će ceo svet tokom poslednjih nekoliko sati prelaznog roka gledati ka Parizu i Madridu. Moda se u samom finišu prelaznog roka desi čudo.

Pojedini španski mediji pišu o Realovoj ponudi od 220 miliona, koja bi mogla da poraste i za nekoliko miliončića kako bi oborila Nejmarov rekord, ali za sada to nije prihvaćeno!

Sve svoje resurse, od pregovarača preko agenata, Real Madrid usperio je na završavanje posla večeras, pre zatvaranja fudbalske pijace. Da li će u tome uspeti zavisiće od toga da li Naser El-Kelaifi želi 220 miliona sada ili da sledećeg leta gleda kako brzonogi napadač odlazi bez obeštećenja!

Paralelno sa kupovinom, Real razmišlja da nekoliko nepotrebnih fudbalera proda ispod cene u narednim satima, kako bi sakupio dovoljno novca!